Johanna Freundlich on valittu Helsingin juhlaviikkojen taiteelliseksi johtajaksi

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Omri Boehmin puhe Euroopalle avasi Wienin kulttuurifestivaalin

Filosofi Omri Boehm puhui Euroopalle Wienin Juutalaisaukiolla, vaatien Eurooppaa kohtaamaan historiansa ja ylläpitämään ihanteitaan.

Carolyn Carlsonin uusi soolo Tero Saariselle – ensiesitys Italiassa

Merkittävä tanssivaikuttaja Carolyn Carlson luo uuden teoksen Tero Saariselle, ensi-ilta Italiassa heinäkuussa.

Uusi kirja korostaa johtajuuden uudistamisen tärkeyttä

Juha Koskinen esittelee uudessa kirjassaan 'Strateginen oppiminen – Johtajuuden uudistaja', kuinka johtajuus vaatii uudistumista ja mitä se voisi tarkoittaa käytännössä.

Espan lavan kulttuurikesä alkaa – kesän mittaan ilmaisia esityksiä musiikista tanssiin

Helsingin kulttuurikesä käynnistyy Espan lavalla 16.5. Tarjolla on laaja kirjo ilmaisia musiikki- ja kulttuuritapahtumia aina elokuun loppuun asti.

Jaa somessa

Johanna Freundlich on valittu Helsingin juhlaviikkojen uudeksi taiteelliseksi johtajaksi, tuoden mukanaan monipuolista kokemusta kulttuurialalta.

Helsingin juhlaviikot on tunnettu Pohjoismaiden suurimpana monitaiteellisena kaupunkifestivaalina, ja sillä on pitkät perinteet kulttuuritarjonnan esittämisessä.

Johanna Freundlich on nimitetty Helsingin juhlaviikkojen uudeksi taiteelliseksi johtajaksi alkaen 24.1.2024, hänellä on laaja kokemus kulttuurialalta monipuolisissa tehtävissä.

Helsingin tapahtumasäätiön hallituksen puheenjohtaja Laura Rissanen ilmaisee luottamuksensa Freundlichin kykyyn uudistaa festivaalia ja tuoda sille uutta näkökulmaa.

’Helsingin juhlaviikot on ainutlaatuinen festivaali, joka resonoi Helsingin moniäänisyyden kanssa ja omaa kansainvälisen tason’, toteaa Freundlich.

Lähde Saara Autere

spot_img