Dylan Thomasin ’Taiteilijan omakuva nuoruuden koiravuosilta’ saatavilla suomeksi

Aiheeseen liittyvää

Mistolan Lasiset Linnut – Kun laulajat ovat lähteneet

Mistolan Lasiset Linnut on julkaissut esikoispitkäsoittonsa Kun laulajat ovat...

Ivana Helsinki avaa myymälän Naantaliin

Ivana Helsinki avaa kesäksi monipuolisen pop up -myymälän Naantalin vanhassa kaupungissa sijaitsevaan Snickarin taloon.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Tschabalala Selfin ’Samasta korttelista’ saapuu EMMAan

Tschabalala Selfin 'Samasta korttelista' -näyttely EMMAssa kutsuu tutkimaan monimateriaalisia teoksia ja mustan identiteetin ilmentymiä.

’Ai niin, minä olen muuten Lee’ palkittiin Punni-palkinnolla

Eveliina Talvitien kirjoittama ja Jani Ikosen kuvittama 'Ai niin, minä olen muuten Lee' voitti Lastenkirjainstituutin arvostetun Punni-palkinnon.

Jaa somessa

Dylan Thomasin novellitaide avautuu suomeksi Ville-Juhani Sutisen suomennosvalikoimassa, tuoden tarinoita lapsuuden Walesista ja Lontoon aikuiselämästä.

Dylan Thomasin novellikokoelma Taiteilijan omakuva nuoruuden koiravuosilta esittelee Walesilaisen mestarikirjailijan teoksia suomen kielellä Ville-Juhani Sutisen toimittamana ja kääntämänä. Teos kokoaa novelleja Thomasin eri kokoelmista ja on hänen novelliensa ensimmäinen suomennettu kokoelma. Novellit sukeltavat kirjailijan lapsuuteen ja aikuisuuden kokemuksiin, peilaten tarinoiden kautta niin sisäistä maailmaa kuin satumaisia elementtejä, Walesin rannikolta Lontoon sykkeeseen.

Ville-Juhani Sutinen, joka tunnetaan monipuolisesta kirjailija- ja kääntäjätyöstään, on aikaisemmin julkaissut palkittua esseistiikkaa ja suomennuksia. Sutisen tulkinnat avaavat näkymiä Dylan Thomasin rikkaaseen novellitaiteeseen, joka on tähän asti ollut suomalaisille harvinaista herkkua.

Tunnetaan Thomasin nimeä kunnioittaen, teos Taiteilijan omakuva nuoruuden koiravuosilta on saanut arvonsa mukaisen asun käsittäen 258 sivua sidottuna ja kovakantisena, ISBN: 9789523812321, ilmestyen maaliskuussa 2024.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img