Otavan uudet lukulähettiläät levittävät lukemisen riemua

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Omri Boehmin puhe Euroopalle avasi Wienin kulttuurifestivaalin

Filosofi Omri Boehm puhui Euroopalle Wienin Juutalaisaukiolla, vaatien Eurooppaa kohtaamaan historiansa ja ylläpitämään ihanteitaan.

Uusi kirja korostaa johtajuuden uudistamisen tärkeyttä

Juha Koskinen esittelee uudessa kirjassaan 'Strateginen oppiminen – Johtajuuden uudistaja', kuinka johtajuus vaatii uudistumista ja mitä se voisi tarkoittaa käytännössä.

Mirjam Helin -laulukilpailu kutkuttaa yleisön laulunhalua – juontajana Maria Ylipää

Mirjam Helin -laulukilpailu kutsuu yleisöä nauttimaan klassisen musiikin lahjakkuuksista ja yhteisöllisistä lauluilloista.

Vitsipitsan tuore täytös: Toimistopojat räjäyttävät naurun kuplat!

Toimistopojat kuorruttaa Vitsipitsa-sarjan uusimmalla humoristisella herkkupalallaan!

Jaa somessa

Otava käynnistää huhtikuussa hankkeen, jonka myötä lukulähettiläät Henriika Tulivirta ja Kirsi Ranin vievät kirjallisuuden riemua ympäri Suomea.

Otavan kustannusyhtiö esittelee huhtikuussa aloittavansa hankkeen, jossa kaksi lukulähettilästä lähtevät levittämään lukemisen iloa. Lastenkirjallisuuden edistäjä Henriika Tulivirta sekä kirja-alan moniosaaja Kirsi Ranin toimivat lukulähettiläinä.

Lukulähettiläät tulevat suosittelemaan kirjoja ja esiintymään kirjallisuustapahtumissa. He tulevat myös käyttämään sosiaalista mediaa kirjailijoiden ja heidän teostensa tutuksi tekemiseen.

Projektin idean alullepanija, kirjailija Heli Laaksonen, unelmoi roolista, jossa saisi jakaa lukemisen iloa kaikkialla, ja nyt tuo toive on toteutunut.

Antti Kasper Otavasta uskoo, että lukulähettiläät tuovat kirjailijat ja heidän uutuutensa suuremman yleisön tietoisuuteen innostavalla ja henkilökohtaisella tavalla.

Henriika Tulivirta korostaa, kuinka lukuinto ja lukutaito kulkevat käsi kädessä, ja Kirsi Ranin ilmaisee jokaisen lukukokemuksen olevan ainutlaatuinen. Molemmat odottavat innolla uuden tehtävänsä aloittamista.

Lukulähettiläitä voi seurata Otavan sometileillä, ja hanketta tukee Otavan Kirjasäätiö. Lukulähettilästoiminnan tavoitteena on lisätä lukemisen iloa ja nostaa kirjallisuuden asemaa.

Lähde Kirsi Tähjänjoki

spot_img