Tule tutustumaan kulttuurin ja taiteen virtuaalitalo IloNoviin 7.8. klo 9

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Hellsinki Metal Festival

Emotion visa palaa kesälomilta ajankohtaisella visailulla. Testaa mitä tiedät...

Viikon Kovin Biisi: VKB 39/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rajahurrit – Tummat pilvet

Rajahurrit veljekset Mika ja Markus Haapakoski, jotka tunnetaan aiemmasta...

Varjo-Riitan Häpeänsovitusseremonia 9.10.2024 (Kult, Helsinki)

Vettä vihmoi vaakasuoraan lokakuun näyttäessä kauniimpia kasvojaan Helsingin illassa....

Goforen kirja vie suomalaisen digitalisaatiokäsitteen Saksaan

Gofore's new book highlights Finland's human-centered digitalization, reaching German-speaking Europe. It showcases innovative digital services developed in Finland.

Jaa somessa

IloNovi on vuorovaikutteinen 3D-virtuaalitalo, joka mahdollistaa kulttuuritapahtumiin osallistumisen verkon välityksellä mistä vain. Explore something unique!

IloNovi on vuorovaikutteinen 3D-virtuaalitalo, jossa voi osallistua kulttuuritapahtumiin verkon välityksellä mistä vain. Tavoitteena on tuoda hyvinvointi ja kulttuuri kaikkien ulottuville sekä tarjota taiteilijoille mahdollisuus tavoittaa uutta yleisöä.

IloNovi tarjoaa mahdollisuuden vierailla taidegallerioissa ja elokuvateattereissa, osallistua työpajoihin ja muihin tapahtumiin, sekä tavata ihmisiä – aivan kuin olisi itse fyysisesti paikalla. Eri tilat ja huoneet IloNovissa voidaan vuokrata omaan käyttöön, ja oma mielikuvituksellinen virtuaaliympäristö voidaan luoda tilan sisällön asettamiseksi.

Luovio-taidegalleriassa on tällä hetkellä esillä neljä erilaista näyttelyä, kuten Puhelinlangat tanssii -valokuvanäyttely, Gallery of Hope -näyttely sekä muita. Buukkaa itsesi mukaan 7.8. klo 9–9.30 opastetulle kierrokselle nähtäväksi, mitä kaikkea IloNovi tarjoaa.

Kierros vie osallistujat IloNovin Atriumista, joka on virtuaalitalon aula, ja esittelee eri tiloja. Opastetulla kierroksella kävijät saavat kattavan kuvan IloNovin tarjonnasta.

Lähde Kalliola

spot_img