Tule tutustumaan kulttuurin ja taiteen virtuaalitalo IloNoviin 7.8. klo 9

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

IloNovi on vuorovaikutteinen 3D-virtuaalitalo, joka mahdollistaa kulttuuritapahtumiin osallistumisen verkon välityksellä mistä vain. Explore something unique!

IloNovi on vuorovaikutteinen 3D-virtuaalitalo, jossa voi osallistua kulttuuritapahtumiin verkon välityksellä mistä vain. Tavoitteena on tuoda hyvinvointi ja kulttuuri kaikkien ulottuville sekä tarjota taiteilijoille mahdollisuus tavoittaa uutta yleisöä.

IloNovi tarjoaa mahdollisuuden vierailla taidegallerioissa ja elokuvateattereissa, osallistua työpajoihin ja muihin tapahtumiin, sekä tavata ihmisiä – aivan kuin olisi itse fyysisesti paikalla. Eri tilat ja huoneet IloNovissa voidaan vuokrata omaan käyttöön, ja oma mielikuvituksellinen virtuaaliympäristö voidaan luoda tilan sisällön asettamiseksi.

Luovio-taidegalleriassa on tällä hetkellä esillä neljä erilaista näyttelyä, kuten Puhelinlangat tanssii -valokuvanäyttely, Gallery of Hope -näyttely sekä muita. Buukkaa itsesi mukaan 7.8. klo 9–9.30 opastetulle kierrokselle nähtäväksi, mitä kaikkea IloNovi tarjoaa.

Kierros vie osallistujat IloNovin Atriumista, joka on virtuaalitalon aula, ja esittelee eri tiloja. Opastetulla kierroksella kävijät saavat kattavan kuvan IloNovin tarjonnasta.

Lähde Kalliola

spot_img