Vuoden nuori suunnittelija 2022 -kilpailussa etsitään jälleen vaatesuunnittelun uusia kykyjä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Vaatesuunnittelun opiskelijoille suunnattu kilpailu etsii alan uusia kykyjä.

Suomen pitkäaikaisin ja arvostetuin vaatesuunnittelukilpailu Vuoden nuori suunnittelija järjestetään jo 28. kerran. Tänä vuonna ammattilaisraadin tuomaroiman kilpailun teemana on metsä. Kilpailu on käynnistynyt!

Vuoden nuori suunnittelija 2022 -kilpailussaetsitään oivaltavia ja toteuttamiskelpoisia suunnitelmia, ja siihen voivat osallistua vaatesuunnittelun opiskelijat.Kilpailuun voi osallistua kevään aikana.

Tänä vuonna kilpailutehtävä kannustaa inspiroitumaan metsästä.Moni-ilmeinen metsä on paitsi suoja ja levähdyspaikka, myös elinympäristö ja jatkuvasti muuttuva maisema.Kilpailijoiden tulee tulkita teemaa omalla tavallaan ja suunnitella siihen liittyvä vaate tai asu.

Vuoden nuori suunnittelija
Vuoden nuori suunnittelija 2021 Idaliina Friman.

Vuoden nuori suunnittelija -kilpailu avaa voittajille upeita mahdollisuuksia

Vuoden nuori suunnittelija on tittelinä arvostettu, ja kilpailu on perinteisesti tuonut pontta nuorille suunnittelijoille heidän urallaan. Esimerkiksi viime vuoden voittaja Idaliina Friman on suunnitellut Vallilalle pyjamamalliston ja vuoden 2017 voittaja Heidi Karjalainen suunnitteli rouva Jenni Haukion itsenäisyyspäivän vastaanoton asun. Vuoden 2020 voittaja Ervin Latimer saavutti puolestaan suosiotatämän vuoden miesten muotiin keskittyvillä PittiUomo -messuilla Italiassa.

Kilpailun raadissa muotialan konkareita ja alan vaikuttajia

Kilpailun voittajan valitsee muotialan vaikuttajista ja asiantuntijoista koostuva raati. Kilpailun raadissa ovat mukana toimittaja ja raadin puheenjohtaja Jaakko Selin, muotitaiteilija Ritva Falla, luova johtaja Martta Louekari, markkinointijohtaja Taru Marjamaa, muotisuunnittelija Hammi Mettinen, vaatesuunnittelija Katri Niskanen, stylisti ja muotitoimittaja Nina Nuorivaara, Gloria-lehden tuottaja Venla Ruoppila sekä vaatesuunnittelija Mari Talka.

Voittaja on esillä I love me -messuilla

Kilpailun voittaja saa 5000 € palkinnon, jonka lahjoittaa Suomen Messusäätiö. Lisäksi voittaja on esillä muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin tapahtuma I loveme:ssa omalla osastollaan ja tapahtuman ohjelmassa. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake I love me -tapahtuman verkkosivuilla sekä toimittamalla kilpailuun osallistuva työ 1.6.2022 mennessä Helsingin Messukeskukseen.

Vuoden nuori suunnittelija -kilpailun säännöt, osallistumisohjeet ja ilmoittautumislomake osoitteessa www.iloveme.fi/vuodennuorisuunnittelija Vuoden nuori suunnittelija -kilpailu on Suomen Messujen ideoima ja Suomen Messusäätiön rahoittama kilpailu vaatesuunnittelun opiskelijoille.

I love me on tyylin, hyvinvoinnin ja kauneuden tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 21.–23.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Lähde Messukeskus

spot_img