Eater – No brains/Jeepster (Antenna Records ANT001) 2021

Aiheeseen liittyvää

Arvostelussa Gardenhead – Devoured -single

Devoured esittelee musiikillisesti monimuotoisen bändin. Vaikutteita kuuluu progressiivisesta rokista, stonerista ja post-metallista.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Kalevala The Musical -musikaalin albumi julkaistiin tänään

Musiikki herättelee kansalliseepoksemme hahmot eloon uudella ja kiehtovalla tavalla.

Weekend Festival paljastaa tämän vuoden artistien raidereita – yhteensä yli 2000 sivua vaatimuksia

Weekend Festival juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022. Yli 80 artistia saapuu Kantolan tapahtumapuistoon – myös mitä erikoisemmilla pyynnöillä.

Jaa somessa

Uusi single tammikuusta 1979 haudatulta, paria uudelleenkokoontumista lukuunottamatta, bändiltä.

No melkein. Jostain löytyi nauhoja, joissa on eri versioita vanhoista biiseistä ja tulossa on kokonainen LP nimeltä Ant vastaavista. Ainoalla LP:llään The Album on kannessa jättiläiskokoinen muurahainen eli siitäpä nimi.

No ei näissä oikeastaan muuta eroa ole kuin, että laulaja Andy Blade oli joskus soittanut biiseihin päälle toiset kitarat, Eaterin levyillähän hän vain lauloi. Ja itse asiassa ne kuulostavat pirun hyviltä. Ovathan nämä myös parempia miksauksia.

No brainsin piti ilmestyä alunperin singlenä ja kannetkin olivat valmiina, mutta levy-yhtiö katsoi, ettei sitä soiteta radiossa ja se jäi silloin julkaisematta. A-puolella soittaa yhtyeen alkuperäinen levyillä soittanut rumpali Dee Generate ja B:llä hänen tilalleen tullut Phil Rowland. A on oma ja B vanha T. Rex -biisi. Tästä on tehty kolme versiota, joista pienimmän painos on vain 50 kpl ja se onkin jo loppuunmyyty ja siinä onkin kaikenlaista sälää mukana.

Suurin painos on 750 kpl ja sitä voi jossain ollakin. Hinnat vain ovat n. 12 punnasta melkein 20 puntaan, että juu. Toivottavasti LP:llä on myös niitä biisejä, jotka pitivät tulla toiselle LP:lle, koska niitäkin muutama äänitettiin, mutta todennäköisesti ei.

– V. Vahtera

spot_img