Eater – No brains/Jeepster (Antenna Records ANT001) 2021

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Uusi single tammikuusta 1979 haudatulta, paria uudelleenkokoontumista lukuunottamatta, bändiltä.

No melkein. Jostain löytyi nauhoja, joissa on eri versioita vanhoista biiseistä ja tulossa on kokonainen LP nimeltä Ant vastaavista. Ainoalla LP:llään The Album on kannessa jättiläiskokoinen muurahainen eli siitäpä nimi.

No ei näissä oikeastaan muuta eroa ole kuin, että laulaja Andy Blade oli joskus soittanut biiseihin päälle toiset kitarat, Eaterin levyillähän hän vain lauloi. Ja itse asiassa ne kuulostavat pirun hyviltä. Ovathan nämä myös parempia miksauksia.

No brainsin piti ilmestyä alunperin singlenä ja kannetkin olivat valmiina, mutta levy-yhtiö katsoi, ettei sitä soiteta radiossa ja se jäi silloin julkaisematta. A-puolella soittaa yhtyeen alkuperäinen levyillä soittanut rumpali Dee Generate ja B:llä hänen tilalleen tullut Phil Rowland. A on oma ja B vanha T. Rex -biisi. Tästä on tehty kolme versiota, joista pienimmän painos on vain 50 kpl ja se onkin jo loppuunmyyty ja siinä onkin kaikenlaista sälää mukana.

Suurin painos on 750 kpl ja sitä voi jossain ollakin. Hinnat vain ovat n. 12 punnasta melkein 20 puntaan, että juu. Toivottavasti LP:llä on myös niitä biisejä, jotka pitivät tulla toiselle LP:lle, koska niitäkin muutama äänitettiin, mutta todennäköisesti ei.

– V. Vahtera

spot_img