Eater – No brains/Jeepster (Antenna Records ANT001) 2021

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Uusi single tammikuusta 1979 haudatulta, paria uudelleenkokoontumista lukuunottamatta, bändiltä.

No melkein. Jostain löytyi nauhoja, joissa on eri versioita vanhoista biiseistä ja tulossa on kokonainen LP nimeltä Ant vastaavista. Ainoalla LP:llään The Album on kannessa jättiläiskokoinen muurahainen eli siitäpä nimi.

No ei näissä oikeastaan muuta eroa ole kuin, että laulaja Andy Blade oli joskus soittanut biiseihin päälle toiset kitarat, Eaterin levyillähän hän vain lauloi. Ja itse asiassa ne kuulostavat pirun hyviltä. Ovathan nämä myös parempia miksauksia.

No brainsin piti ilmestyä alunperin singlenä ja kannetkin olivat valmiina, mutta levy-yhtiö katsoi, ettei sitä soiteta radiossa ja se jäi silloin julkaisematta. A-puolella soittaa yhtyeen alkuperäinen levyillä soittanut rumpali Dee Generate ja B:llä hänen tilalleen tullut Phil Rowland. A on oma ja B vanha T. Rex -biisi. Tästä on tehty kolme versiota, joista pienimmän painos on vain 50 kpl ja se onkin jo loppuunmyyty ja siinä onkin kaikenlaista sälää mukana.

Suurin painos on 750 kpl ja sitä voi jossain ollakin. Hinnat vain ovat n. 12 punnasta melkein 20 puntaan, että juu. Toivottavasti LP:llä on myös niitä biisejä, jotka pitivät tulla toiselle LP:lle, koska niitäkin muutama äänitettiin, mutta todennäköisesti ei.

– V. Vahtera

spot_img