PETRI LAHTI: Houlama! Hurriganes päivä päivältä 1971-1984 (Readme.fi) 2023

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Koko perheen tapahtumia: Hakaniemen hallin 110-vuotisjuhla, Hietalahden Lasten lauantai ja Helsinki-päivä Teurastamolla

Helsingin kesä tarjoaa paljon mukavaa tekemistä koko perheelle! Juhli Hakaniemen hallin 110-vuotissynttäreitä, osallistu Teurastamon Helsinki-päivään ja nauti Hietalahden Lasten lauantaista.

Jaa somessa

Niin, että vieläkö jaksaisi yhden Hurriganes-kirjan? Aika monta näitä on tullut luettua ja vielä tyypeistä erikseen opuksia. Viimeksi taisi olla se vuonna 2020 ilmestynyt kirja, missä käydään LP:t tarkasti läpi. Ja miksei näitä lukisi, yhtä harmitonta viihdettä tämä on kuin yhtyeen musakin (onneksi tosin tätä ei ole kirjoitettu millään Remu-englannilla, itse asiassa Remusta kirjoitetut ovatkin olleet kaikkein mielenkiinnottomia, jopa Ile Kallion kirja oli parempaa luettavaa, vaikka pidänkin herraa aika värittömänä verrattuna Cisseen ja Albertiin ja tietty myös Remuun).

No siis jälleen kerran kun näitä kirjoja, joita on tehty aiheista monia tämän lisäksi tulee mieleen Irwin, josta kyllä ihmettelen, miten joku edes jaksaa hänestä enää kirjoittaa, silti se uusi kirjakin on varauksessa, täytyy todeta, ettei tässä mitään uutta ole, tai ei ainakaan mitään mielenkiintoista, mutta eipä sellaista enää voi odottaakaan, ja aika nopeasti tämä unohtuukin, mutta olihan se ihan kivaa moinenkin lukea.

Jos nyt jostain syystä vielä löytyy ihmisiä, jotka eivät bändistä mitään tiedä, niin sittenhän tämä on aivan eri asia. Sitten onkin vuorossa Ali Alikosken kirja, kyse on kyllä näihin yleensä luettuihin verrattaessa lähes lehtisestä, mutta vaihteeksi niin. Lyhythän tämäkin lätinä on, mutta enpä nyt keksi muutakaan. Ihan ok siis!

V. Vahtera

spot_img