Ilmiöksi nousseen Mikko Lehtosen esikoisromaani on oivaltava kertomus länsimaalaisen ihmisen ahdingosta

Aiheeseen liittyvää

Ystävyyden ja vihan sävyttämä lapsuus 1930-luvun Italiassa – Beatrice Salvionin läpimurtoromaani

Beatrice Salvionin 'En pelkää mitään' tuulettaa ystävyyden ja vihan teemoja fasistisessa Italiassa.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Olli Lehtisen uusi kirja "Auta kaveria keskustellen" on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Jaa somessa

Uutuusromaani ruotii yhteiskunnan odotuksia ja ilmiöitä ajoittain ronskinkin huumorin kautta.

Kun suomalainen mies haluaa viimein aikuistua, ovat vastassa taloyhtiön seinähullut asukkaat, harmaa arki ja vastenmieliseltä tuntuva työkulttuuri.

Hanskat tiskissä
Hanskat tiskissä julkaistaan 4.10.

Tommi Lindberg on parikymppinen antisankari, alisuoriutuja par exellence. Aikuisuus tuntuu hänestä huijaukselta ja muut ihmiset typeryksiltä.

Kansi

“Arvokkain oivallus minkä me Y-sukupolven ihmiset saatoimme saada, oli se, että jos ei ollut unelmia, ei myöskään tullut pettymyksiä.” 

Työnteko ja esimiehet syövät Tommin mielenterveyttä, eikä siitä saa edes kunnon korvausta, vielä kun tekniikkaliiveihin pukeutuneet eläkeläiset ja muut vajaahampaiset tuntuvat ottavan Tommin aina silmätikukseen, missä ikinä hän liikkuukin. Asiaa eivät auta hänen haasteensa alkoholin kohtuukäytössä ja auktoriteettien kunnioittamisessa. Lisäksi Tommi kiroilee aivan liikaa. 

Hanskat tiskissä on hervoton esikoisromaani miehestä, jolla on kaupungin suurin suu ja isoin ego. Matka keskiluokkaisuuteen vaatii häneltä turhan suuria uhrauksia.

Saatavilla sidottuna

Lähde Docendo

spot_img