Andreas Koivistolle ja Tom Björklundille Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto

Aiheeseen liittyvää

Gruth – Scenes From (Temporize 2024)

Gruthin uusin drone-albumi on jaettu napakasti kahteen osioon Act I: Unwanted Effects ja Act II: The Night of the Iguana. Äänikollaasit ovat artistille tuttuun tapaan n. 22 minuuttisia sinemaattisia epookkeja. Levyn julkaisijana toimii sisilialainen levymerkki Temporize.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä ilmestyvältä EP:lta

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä...

Atomic Berries uudelleenlämmittää vuodentakaista eurojyystöään

Taas on se hetki, kun Atomic Berries -yhtye julkaisee uutta musiikkia. Nyt oma lehmä ojassa tai ainakin hyvin voideltuna, juuri silmäilemäsi artikkeli kertoo, mistä...

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Jaa somessa

Sari Multala jakoi vuoden 2024 tiedonjulkistamisen valtionpalkinnot, mikä tuo esiin esihistorian ja varhaishistorian merkityksen populaaritiedon kautta.

Tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala jakoi vuoden 2024 tiedonjulkistamisen valtionpalkinnot 4. kesäkuuta. Palkintoja myönnettiin tänä vuonna kahdeksan. Ministeri kiitti palkittuja tietämyksen laajentamisesta ja yhteiskunnallisen keskustelun virittämisestä.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää vuosittaiset valtionpalkinnot tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan esityksestä ansioituneesta tiedonjulkistamistyöstä.

Vantaan kaupunginmuseon näyttely ja kirja Ikikallion tarinoita jatkavat monipuolista työtä esihistorian ja varhaishistorian popularisoimiseksi. Teoksessa kertojana toimii luonnonympäristö, joka edustaa jatkuvuutta kivikaudelta nykypäivään. Kivikaudelta moderniin aikaan kuvatut lapset ja perheet ovat kuvattuna realistisesti ja rikkaasti.

Kirja tarjoaa suomen- ja ruotsinkielisen tarinan samojen kansien sisällä, ja sen kuvitus houkuttelee tutustumaan myös toisin kotimaisin kieliin. Teosta voi hyödyntää myös kieliharjoittelussa.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img