Lenita Airiston omaelämäkerrallinen tietokirja kajauttaa positiivisen taisteluhuudon naisille

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Kansainvälisen naistenpäivän aattona julkaistussa uutuuskirjassaan Lenita Airisto kertoo kokemuksistaan ja näkemyksistään maailmasta, joka ei aina ole naisille reilu.

Lenita Airiston kirja

Näyttävässä, runsaasti kuvitetussa uutuuskirjassaan Lenita Airisto kertoo oman elämänsä taisteluista ja voitoista sekä kannustaa naisia raivaamaan rohkeasti tien muutokseen.

”Puolustaudu! Taistele! Voita!” Näin noitanaiseksikin kutsuttu Lenita Airisto neuvoo suomalaisia naisia yli kahdeksan vuosikymmenen elämänkokemuksensa perusteella.

Noitanaisen ilosanoma -kirjassaan Airisto kertoo oman elämänsä taisteluista ja voitoista. Ne toimivat esimerkkinä naisille, jotka tavoittelevat tasavertaista elämää omassa ympäristössään ilman irvailua, vähättelyä, mitätöintiä ja valheita. Airisto kertoo myös niistä naisista Suomesta ja ulkomailta, jotka ovat inspiroineet häntä hänen elämänsä aikana.

Kirjassa tiivistyy Lenita Airiston elämänkokemus siitä, millaista on toimia naisena yhteiskunnan eri aloilla ja hänen viestinsä niille naisille, jotka vielä etsivät paikkaansa maailmassa. Muutos on raivattava rohkeasti itse.

”Noitanaisen ilosanoman iso kuva on naisten nousu kohti tasa-arvoa. Tämä kehitys on antanut elämälleni tarkoituksen ja minulle naisena merkityksen”,

summaa Airisto.

Yli 70 vuoden kokemus mediasta ja liike-elämästä

Lenita Airisto (s. 1937) on tietokirjailija ja luennoitsija, joka kolmenkymmenen vuoden aikana on julkaissut tietokirjoja ja luennoinut sekä Suomessa että ulkomailla. Noitanaisen ilosanoma on hänen kymmenes tietokirjansa.

Diplomiekonomin koulutuksen saanut Airisto aloitti työuransa 1950-luvun lopulla tv-journalistina ja toimi ajankohtaisohjelmissa eri tv-kanavilla 1990-luvun alkuun asti. 1970-luvulta alkaen hänen oma tuotantoyhtiönsä tuotti, suunnitteli ja toteutti vientiin suunnattuja promootioita sekä yksittäisille yrityksille että Suomen vientiteollisuudelle.

Hänen tuotantoyhtiönsä merkittävimmät kampanjat Suomi luo ja vie ja Success Story Finland korostivat Suomen poliittista julkikuvaa, Suomen suvereniteettia ja itsemääräämisoikeutta. Kampanjat kasvoivat maailmankiertueiksi, jotka kiersivät kymmenen vuoden ajan Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

Bazarin kotisivut: https://www.bazarkustannus.fi

Lähde Bazar Kustannus

spot_img