Eron kuvia – Kirja erään liiton tarinasta

Aiheeseen liittyvää

Näyttely Who is Roger Broo? esittelee taidekeräilijän elämäntyön Vaasassa

Uusi näyttely Pohjanmaan museossa avaa taidekeräilijä Roger Broon ja hänen laajan taidekokoelmansa tarinan.

SOEN, Naryan

23.3 Pakkahuone, Tampere Soen on muhinut jonkin aikaa taustalla varsin...

Miten Putinin virheenvaraisuus johti Venäjän hajoamiseen – Arto Luukkasen uusi kirja etsii vastauksia

Arto Luukkasen 'Putinin perukirja' analysoi Venäjän nykytilannetta ja kysyy, kuinka valtakunta suuntaa kohti hajoamista.

Ikikallion tarinat pääsevät Vuoden museojulkaisu -kilpailun finaaliin

Ikikallion tarinat on valittu Vuoden museojulkaisu -kilpailun finalisteihin, tarjoten kaksikielisen matkan ihmiskunnan historiaan.

J.R.R. Tolkienin maailmat heräävät eloon – John Howen taidetta ensi kertaa Suomessa

Fantasiataiteilija John Howen taidenäyttely vie matkalle J.R.R. Tolkienin luomiin mielikuvitusmaailmoihin Tampere-talossa.

Jaa somessa

Hanna Rytin romaani ERON KUVIA on koskettava ja surullisenhauska tarina kaksi vuosikymmentä jatkuneesta liitosta, joka ensin on suurta rakkautta, sitten vain olosuhde. Tarina etenee ja avautuu kuva kuvalta.

”Ensimmäisessä kuvassa olemme kaulakkain ystäväsi pienen auton takapenkillä. Sinun hauiksesi korostuu, kun pitelet kameraa. Silloin ei ollut älypuhelimia, kahdensuuntaista kameraa tai selfiekeppejä, mutta digikameroita oli.”

Eron Kuvia -kirja
Graafinen muotoilu M-L Muukka

Tarkasti havainnoiva kertomus liikkuu pitkän suhteen poluilla ja sivupoluilla, ja palaa aina todellisuuteen, jossa pitäisi löytää asunto, saada rahaa muuttoon ja elämä rullaamaan ilman puolisoa.

Arkirealismi kietoutuu yhteiseen historiaan, heterosuhteen ylisukupolvisiin malleihin, rakkauteen ja sen särkymiseen.

Hanna Ryti

Hanna Ryti on helsinkiläinen kirjailija ja teatteriohjaaja. Hänellä on teatteritaiteen maisterin, humanististen tieteiden kandidaatin sekä teatteri-ilmaisun ohjaajan tutkinnot. Hän on ohjannut ja kirjoittanut lukuisia näytelmiä, toiminut käsikirjoittajana ja teatteriopettajana sekä muun muassa radiotoimittajana. Häneltä on aiemmin ilmestynyt kaksi romaania: Syli (2017) ja Rakkaudettomuus (2019).


Kustannusosakeyhtiö Siltalan julkaisema teos on saatavilla painettuna ja e-kirjana.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Siltala

spot_img
Hanna Rytin romaani ERON KUVIA on koskettava ja surullisenhauska tarina kaksi vuosikymmentä jatkuneesta liitosta, joka ensin on suurta rakkautta, sitten vain olosuhde. Tarina etenee ja avautuu kuva kuvalta. "Ensimmäisessä kuvassa olemme kaulakkain ystäväsi pienen auton takapenkillä. Sinun hauiksesi korostuu, kun pitelet kameraa. Silloin ei ollut...Eron kuvia – Kirja erään liiton tarinasta