Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Energiahoidoista ja niiden tieteellisestä pohdinnasta kertoo filosofian tohtori Johanna Blomqvistin teos Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen, josta on julkaistu uudistettu laitos. Energiahoitomenetelmät kuten reiki ja parantava kosketus pyrkivät tukemaan ihmisen hyvinvointia välittämättä näkyvästä fyysisestä maailmasta. Blomqvist tutkii aihetta kvanttifysiikan näkökulmasta, joka koskettaa kaikkea värähtelevää energiaa, ja pohtii, voisiko energiahoitotietoisuus ja tietynlainen etävaikuttaminen löytää selitteen tästä tutkimussuunnasta.

Johanna Blomqvist avaa kirjassaan energiahoidon käsitteitä tutkijan silmin myös käytännön esimerkkien ja omien kokemustensa kautta. Hän käsittelee teoksessaan energiahoitojen toimivuutta ja niiden ydintä discerningiltään energiaa, ja syventyy laajemmin tietoisuuden ja maailmankuvan merkitykseen.

Blomqvistin kirja tukee lukijoita ymmärtämään energiahoitojen ja kvanttifysiikan yhtymäkohtia ja tarjoaa näkökulmia paranemisen poluille.

Lähde Viisas Elämä Oy

spot_img