Kun heräät, tätä taloa ei enää ole – Ana Reyesin esikoisteoksen salaisuudet

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Ana Reyesin ’Talo puiden suojassa’ on vetävä psykologinen trilleri, joka tempaisee mukaansa ja pitää otteessaan viimeiselle sivulle asti.

Ana Reyesin esikoisteos ’Talo puiden suojassa’ vie lukijan mysteeriseen taloon, jonka menneisyydessä piilee synkkiä salaisuuksia. Kirja kertoo Mayasta, joka on kokenut ystävänsä Aubreyn kuoleman murtavana tapahtumana.

Seitsemän vuoden jälkeen Maya kohtaa uuden mysteerin, joka liittyy hänen kotiseutunsa naisiin. Vain hän näyttäisi olevan avain totuuden paljastamiseen ja uusien tragedioiden estämiseen.

’Talo puiden suojassa’ on menestynyt teos, joka on valloittanut lukijat ympäri maailmaa ja sen oikeudet on myyty laajasti. Reyes yhdistää teoksessaan amerikkalaiset ja guatemalalaiset juurensa kiehtovalla tavalla.

Reyes on tunnustettu kirjoittaja, joka opettaa nyt luovaa kirjoittamista ja asuu Yhdysvalloissa. Hänen tarinansa pysäyttää, kietoo lukijan syleilyynsä ja kuljettaa tämän läpi synkimpien varjojen kohti totuutta.

Lähde Sitruuna Kustannus Oy

spot_img