Imetysuutisia on Vuoden laatulehti 2022

Aiheeseen liittyvää

Gruth – Scenes From (Temporize 2024)

Gruthin uusin drone-albumi on jaettu napakasti kahteen osioon Act I: Unwanted Effects ja Act II: The Night of the Iguana. Äänikollaasit ovat artistille tuttuun tapaan n. 22 minuuttisia sinemaattisia epookkeja. Levyn julkaisijana toimii sisilialainen levymerkki Temporize.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä ilmestyvältä EP:lta

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä...

Atomic Berries uudelleenlämmittää vuodentakaista eurojyystöään

Taas on se hetki, kun Atomic Berries -yhtye julkaisee uutta musiikkia. Nyt oma lehmä ojassa tai ainakin hyvin voideltuna, juuri silmäilemäsi artikkeli kertoo, mistä...

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Jaa somessa

Imetysuutisia-lehti on valittu Vuoden Laatulehti -kilpailun voittajaksi. Kilpailun järjestäjä Kultti ry on kattojärjestö noin 170:lle suomalaiselle tiede- ja kulttuurilehdelle. 

Imetysuutisia sai kiitosta erityisesti korkeatasoisesta journalistisesta sisällöstä sekä viimeistellystä ulkoasusta. Voittajalehden valitsi toimittaja ja kirjailija Markus Leikola. Lehti voitti myös yleisöäänestyksen kilpailussa. 

Vuoden laatulehti

Ainutlaatuinen lehti suomalaisella mediakentällä 

Imetysuutisia tarkastelee imetystä ja varhaista vanhemmuutta lämmöllä ja monipuolisesti koko yhteiskunnan läpäisevänä ilmiönä, tutkitun tiedon ja tarinoiden kautta.

Imetys on tärkeä tekijä vanhemman ja lapsen pitkäaikaisen terveyden kannalta. Se on myös osa vanhemmuuden kokemusta, suomalaista kulttuuria ja päättäjien arvovalintoja. Imetys tuodaan kuitenkin valtamediassa esiin usein melko kapeasta näkökulmasta.

”Valtajournalismissa imetystä lähestytään usein epäonnistumisten kautta. Samalla saattaa jäädä piiloon, mikä kokemuksen aiheuttaa. Syitä ovat esimerkiksi resurssien puute tai rakenteet, kuten riittämätön tuki terveydenhuollosta ja perheiden yksinäisyys. Imetysuutisia tuo imetyksen esiin monipuolisena teemana, koska imetys koskettaa valtaosaa vanhemmaksi tulleita”,

lehden päätoimittaja Johanna Mitjonen-Arino sanoo. 

Lukijoiden rakastama lehti kiertää koko ystäväpiirin

Jo yli 20 vuotta ilmestynyttä Imetysuutisia-lehteä julkaisee Imetyksen tuki ry. Järjestö tarjoaa koulutettua vertaistukea vauvaperheille sekä ylläpitää Suomen kattavinta ja suosituinta imetys.fi -tietosivustoa. 

“Palkinto merkitsee paljon niin Imetyksen tuelle kuin lapsiperheille. Lehti on palautekyselyiden mukaan lukijoidensa rakastama ja oma lehti laitetaan usein kiertoon ystäville ja tuttaville. Tässä ajassa inhimilliset, myönteiset teemat sekä hyvinvoinnin edistäminen imetyksen ja vanhemmuuden tukemisen kautta ovat perheille tärkeitä”,

Imetyksen tuen toiminnanjohtaja Anna Nupponen sanoo. 

Imetysuutisia on Imetyksen tuki ry:n jäsenlehti, jota voi tilata myös vuositilauksena. Imetysuutisia päätoimittaa Johanna Mitjonen-Arino ja sen ulkoasusta vastaa Riikka KäkeläRantalainen.

Jäsenlehden teossa on mukana myös suuri joukko vapaaehtoisia kirjoittajia ja kuvittajia. Imetysuutisten printtilehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa 800 numeron painosmäärällä. Lisäksi saatavilla on myös maksuton verkkoversio Issuu

Lähde Imetyksen tuki

spot_img