Martti J. Karin ainutlaatuinen muistelmateos julkaistaan – Laura Halmisen toimesta

Aiheeseen liittyvää

PROBLEMS?: Singles 1978-1983 (Stupido Twins TWINLP278) 2024

Kyllähän kaikki nyt ainakin nuo A-puolen biisit ovat kuulleet. Neljä ensimmäistä biisiä on ainakin klassista suomipunkkia, Ei tää lama päähän käy, Häirikkö oon, Tapan aikaa ja Tahdomme tilaa. Tietty se viideskin eli suurin hittinsä Katupoikien laulu; sitä ei tosin oikein enää jaksa kuunnella, sitä kuuli silloin ilmestyessään jo koko ajan ja vieläkin ihan kiitettävästi.

Kansainvälinen tanssin päivä herättää Suomen eloon tanssin taian kautta

Kansainvälistä tanssin päivää juhlistetaan ympäri Suomea monipuolisilla esityksillä ja tapahtumilla.

TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Monipuolista taidetta Helsingin juhlaviikoilla: Tanssia, klassikot ja basson voimaa

Monitaiteelliset Helsingin juhlaviikot esittelevät Akram Khanin tanssiteoksen ja Esa-Pekka Salosen johtaman sinfoniaorkesterin.

Jaa somessa

Tiedustelueverstin elämäkerta valottaa Martti J. Karin uran merkitystä suomalaisessa sotilastiedustelussa.

Tiedustelueversti Martti J. Karin elämäntyöstä ja hänen muistelmiensa julkaisusta kertoo teos, joka paljastaa hänen monivaiheisen uransa Suomen sotilastiedustelun parissa.

’Käsikirjoitukset eivät pala’ sisältää Karin kokemuksia sekä monien aikalaisten, kollegoiden, ystävien ja perheen kertomuksia.

Eversti Martti J. Karin elämästä ja työstä valottaa kirja, joka kertoo tarinan tiedustelu-upseerin matkasta nuoresta kadetista aina sotilastiedustelun ammattilaiseksi ja akateemiseksi opettajaksi.

Lähde Docendo

spot_img