Miehen elämän ja kaipuun kuvaus – Hannu Mäkelän uusi romaani

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Hannu Mäkelän uutuusromaani ’Kasper. Mies ja tie’ on syväluotaava kertomus yksinäisen miehen elämästä ja rakkaudenkaipuusta.

Hannu Mäkelän teos Kasper. Mies ja tie kuvaa suomalaisen miehen elämänkaarta sodan varjosta nykypäivän suureen yksinäisyyteen.

Kasperin elämä on täynnä kaipuuta: kaipuuta rauhaan, luontoon ja naisen lämpöön. Erojen ja työpaikan vaihtumisen myötä Kasper tuntee elämänsä umpikujana, mutta ironinen huumori pitää hänet pystyssä.

Kirjailija Hannu Mäkelä on väkevästi kuvannut suomalaista sielunmaisemaa jo vuosikymmenten ajan, ja Kasper. Mies ja tie on uusin lisäys hänen laajaan tuotantoonsa.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img