Tanssin pyörteissä – Tampere Filharmonian Puistokonsertti

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Elokuun puolivälissä Tampereen Sorsapuistossa järjestettävässä Puistokonsertissa musiikkia johtaa Matthew Halls ja solistina laulaa Rajaton.

Tampere Filharmonia, Tampere-talo ja Tampereen Energia tarjoavat elokuun puolivälissä musiikin täyttämän Puistokonsertin, jota johtaa Matthew Halls. Solistivieraana nähdään suosittu Rajaton.

Tapahtuma tarjoaa klassisen musiikin helmien lisäksi teoksia suomalaisilta säveltäjiltä ja ikimuistoisia tanssimelodioita, yhteistyössä energialaitoksen kanssa.

Perheystävällinen konsertti tv-lähetyksenä Ylellä huipentuu kaupungin suurimpaan yhteistanssiin. Mukaan voivat liittyä niin paikan päällä kuin kotikatsomoissa istuvat henkilöt.

Tapahtuman odotetaan vetävän jälleen tuhansia musiikin ystäviä nauttimaan kesäisestä tunnelmasta ja huikeasta musiikkitarjonnasta.

Lähde unknown

spot_img