Millainen ihminen Danny on kulissien takana? Pirjo Kemppisen uutuuskirja paljastaa!

Aiheeseen liittyvää

Radio Suomipopin juhlakirjakokonaisuus julkaistaan tänään

Radio Suomipop on ollut jo kahdenkymmenen vuoden ajan osana...

Aale – huoleton oboisti on lämminhenkinen taiteilijaelämäkerta

Kirjailija-toimittaja Marissa Mehrin kirjoittama elämäkerta kertoo oboisti Aale Lindgrenin...

Erik Johanssonin valokuvanäyttely yleisömenestys Vaasassa

Taianomaisia ja yllätyksellisiä suuria valokuvia esittävä Erik Johanssonin näyttely...

Kanneltaloon saapuu lokakuussa värikäs kuolleiden päivän tapahtuma

Kanneltalossa loka-marraskuussa järjestettävä Muistan sinua rakkaudella -tapahtuma tuo yhteen...

Mielen pelikirja – Valmentava johtaminen urheilusta bisnekseen

Palavasta kiinnostuksesta ja kirjoitustyylistä johtuen luin teoksen kolmelta istumalta ja seuraavassa arvostelussa esittelen kirjan sinulle.

Jaa somessa

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on luonut uraa viihdemaailman huipulla 57 vuotta ja julkaissut 102 listahittiä. Mutta minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut? Toimittaja Pirjo Kemppisen uutuuskirja Tuntematon Danny kuvaa legendaarisen viihdetaiteilijan julkisuudelta piilossa pysyneitä puolia.

Tuntematon Danny -kirja

Tuntematon Danny on rehellinen muotokuva legendaarisesta viihdetaiteilijasta. Kirja kertoo artistin suvun perinnöstä, uran nousuista ja taantumista, rakkaudesta ja ristiriidoista. Tarinassa keskeistä on myös elämän tarkoituksen etsiminen ja maaliviivan lähestyminen.

Teoksessa ääneen pääsevät sekä Danny että häntä lähellä olevat ihmiset. He kertovat minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut.

Kirjan lisäksi Dannyn pitkän ja vaiherikkaan elämän tarinoita nivotaan yhteen myös uudella albumilla. Mökkitie Records julkaisee 29. lokakuuta Kunnioittaen, Danny -albumin. Levyllä kuullaan 11 kappaletta, joiden lyriikat on kirjoitettu Dannyn tarinoiden pohjalta.

Pirjo Kemppinen on Seuran ja Vivan toimittaja. Hän on erikoistunut henkilöjuttuihin. Kemppistä kiehtovat ihmisissä tarinat, joita ei vielä ole kerrottu.

Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 28.10.2021. Kirja ilmestyy painettuna, sähkökirjana sekä Jari Nissisen lukemana äänikirjana.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img