Millainen ihminen Danny on kulissien takana? Pirjo Kemppisen uutuuskirja paljastaa!

Aiheeseen liittyvää

Arvostelussa Gardenhead – Devoured -single

Devoured esittelee musiikillisesti monimuotoisen bändin. Vaikutteita kuuluu progressiivisesta rokista, stonerista ja post-metallista.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Kalevala The Musical -musikaalin albumi julkaistiin tänään

Musiikki herättelee kansalliseepoksemme hahmot eloon uudella ja kiehtovalla tavalla.

Weekend Festival paljastaa tämän vuoden artistien raidereita – yhteensä yli 2000 sivua vaatimuksia

Weekend Festival juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022. Yli 80 artistia saapuu Kantolan tapahtumapuistoon – myös mitä erikoisemmilla pyynnöillä.

Jaa somessa

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on luonut uraa viihdemaailman huipulla 57 vuotta ja julkaissut 102 listahittiä. Mutta minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut? Toimittaja Pirjo Kemppisen uutuuskirja Tuntematon Danny kuvaa legendaarisen viihdetaiteilijan julkisuudelta piilossa pysyneitä puolia.

Tuntematon Danny -kirja

Tuntematon Danny on rehellinen muotokuva legendaarisesta viihdetaiteilijasta. Kirja kertoo artistin suvun perinnöstä, uran nousuista ja taantumista, rakkaudesta ja ristiriidoista. Tarinassa keskeistä on myös elämän tarkoituksen etsiminen ja maaliviivan lähestyminen.

Teoksessa ääneen pääsevät sekä Danny että häntä lähellä olevat ihmiset. He kertovat minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut.

Kirjan lisäksi Dannyn pitkän ja vaiherikkaan elämän tarinoita nivotaan yhteen myös uudella albumilla. Mökkitie Records julkaisee 29. lokakuuta Kunnioittaen, Danny -albumin. Levyllä kuullaan 11 kappaletta, joiden lyriikat on kirjoitettu Dannyn tarinoiden pohjalta.

Pirjo Kemppinen on Seuran ja Vivan toimittaja. Hän on erikoistunut henkilöjuttuihin. Kemppistä kiehtovat ihmisissä tarinat, joita ei vielä ole kerrottu.

Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 28.10.2021. Kirja on saatavilla painettuna, sähkökirjana sekä Jari Nissisen lukemana äänikirjana.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img