Vitsipitsan tuore täytös: Toimistopojat räjäyttävät naurun kuplat!

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Toimistopojat kuorruttaa Vitsipitsa-sarjan uusimmalla humoristisella herkkupalallaan!

Suomalaisen lastenkirjallisuuden kärkisarjaksi noussut Vitsipitsa esittelee uusimman julkaisunsa tähtinä suositun Toimistopojat-tiimin, johon kuuluvat vaikuttajat Roni Bäck ja kumppanit.

Toimistopojat, joka sai alkunsa Roni Bäckin initiaatista, on rikastuttanut suomalaista YouTube-kenttää uudenlaisella sisällöllä ja saavuttanut suuren suosion nopeassa ajassa.

Toimistopojien uniikki konsepti, joka sisältää erilaisia haasteita ja viihdyttävää sisältöä, on vertauttuva kansainvälisesti menestyneeseen Sidemen-ryhmään.

Toimistopojat kertoo olevansa innoissaan saadessaan olla osa Vitsipitsan viimeisintä osaa, jonka he kokevat sopivan hyvin heidän brändilleen.

Vitsipitsa-sarjan viimeisin kirja, joka on myynyt jo kymmeniä tuhansia kappaleita ja näkyy säännöllisesti bestseller-listoilla, on toistaiseksi viimeisin kokoelma sarjassa.

Lähde Unknown

spot_img