”Unelmalista” on seksipositiivinen aikuisen naisen odysseia

Aiheeseen liittyvää

Erik Johanssonin valokuvanäyttely yleisömenestys Vaasassa

Taianomaisia ja yllätyksellisiä suuria valokuvia esittävä Erik Johanssonin näyttely...

Millainen ihminen Danny on kulissien takana? Pirjo Kemppisen uutuuskirja paljastaa!

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on luonut uraa viihdemaailman huipulla 57 vuotta ja julkaissut 102 listahittiä. Mutta minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut?

Rudi -bändikatsaus

Rudi syntyy Pihtiputaan ylpeys Ratsia hajosi syksyllä 1981 koettuaan alkuvuodesta...

Uusi runokokoelma: Tupakoin beigessä tuulessa

Lea Kaleniuksen toisessa runokokoelmassa kuvataan puhujan kaipuuta vapaaseen tilaan...

Mercyful Fate Tuskaan 2022

Tuskan uusia vahvistuneita esiintyjiä ovat metalli-ikoni Mercyful Faten lisäksi...

Jaa somessa

Kirsi Karhun eroottisessa romaanissa rohkea kehollisuus kohtaa kesäisen Suomen.

Kuka omistaa oikeudet yhteiseen todellisuuteen? Entä, jos perheenjäsenten yksityisyys vaarantuu? Onko mahdollista olla rakastavassa suhteessa toista omistamatta?

Kirsi Karhun eroottinen romaani
”Unelmalista” (Basam Books 2021)

Kirsi Karhun Unelmalista (Basam Books 2021) on seksipositiivinen, aikuisen naisen odysseia, jossa rohkea kehollisuus kohtaa kesäisen Suomen. Missiotaan vapaasta seksistä, unelmalistaansa toteuttaessaan päähenkilö Meiju joutuu miettimään, milloin yksityinen on jaettuna ihanaa, milloin jopa painajaismaista.

”Hänen kuiskauksensa kuumotti korvani juuressa ja parransänki kutitti niskaani. Työnsin innolla vastaan. Syreenin pinta tuntui silkkipaperilta, polttamamme aine keuhkoissa pehmeältä, päässä lämpimältä.”

Unelmalista on lihallinen romaani Meijun eroottisesta matkasta, jolla hän tapaa miehiä, naisia ja pariskuntia riemukkaan seksin merkeissä. Instagramin, blogin ja eroottisen e-matkaoppaan julkisuus törmää toisaalta liian lähelle hiipiviin someseuraajiin, toisaalta omaan ja toisen ihmisen yksityisyyden tarpeeseen.

Kirsi Karhu

Kirsi Karhu on rovaniemeläinen, 52-vuotias rekrytointiyrityksen asiakkuuspäällikkö. Hän toimii Lapin kirjallisuusseuran sihteerinä ja nauttii kirjoittamisen ohella puutarhan hoidosta.

Lähde Basam Books

spot_img