”Unelmalista” on seksipositiivinen aikuisen naisen odysseia

Aiheeseen liittyvää

Sonqo: When the Leaves Fall

Kun sydän sanoo, että jotain on tehtävä, niin silloin rohkeimmat tarttuu toimeen.

Michael Monroe 60-vuotiskeikka & Hanoi Rocks – Where’s my Taxi Driver?

Hanoin biisit nostattavat tukkani pystyyn. Tai sitten joku on lisännyt olutmukiini tuntemattomia substansseja. Paitsi että en juonut olutta tällä välillä. Jes, juuri tätä olin odottanut!

Neljä erilaista nuorta löytää toisensa sairaalamaailmassa: Osaston tähti on Uuteen lastensairaalaan sijoittuva tarina ystävyydestä

Kun 11-vuotias Lilja joutuu leikkauksen vuoksi sairaalaan, pysähtyy hänen normaaliarkensa täysin. Sairaala kuitenkin osoittautuu yllättävien uusien ystävyyssuhteiden syntypaikaksi.

Viiden nuoren juutalaisnaisen koskettava tarina

Anna-Leena Perämäen viisi pienoiselämäkertaa sisältävä teos nostaa Anne Frankin rinnalle muita, vähemmän tunnettuja holokaustin kokeneita juutalaisnuoria.

Jaa somessa

Kirsi Karhun eroottisessa romaanissa rohkea kehollisuus kohtaa kesäisen Suomen.

Kuka omistaa oikeudet yhteiseen todellisuuteen? Entä, jos perheenjäsenten yksityisyys vaarantuu? Onko mahdollista olla rakastavassa suhteessa toista omistamatta?

Kirsi Karhun eroottinen romaani
”Unelmalista” (Basam Books 2021)

Kirsi Karhun Unelmalista (Basam Books 2021) on seksipositiivinen, aikuisen naisen odysseia, jossa rohkea kehollisuus kohtaa kesäisen Suomen. Missiotaan vapaasta seksistä, unelmalistaansa toteuttaessaan päähenkilö Meiju joutuu miettimään, milloin yksityinen on jaettuna ihanaa, milloin jopa painajaismaista.

”Hänen kuiskauksensa kuumotti korvani juuressa ja parransänki kutitti niskaani. Työnsin innolla vastaan. Syreenin pinta tuntui silkkipaperilta, polttamamme aine keuhkoissa pehmeältä, päässä lämpimältä.”

Unelmalista on lihallinen romaani Meijun eroottisesta matkasta, jolla hän tapaa miehiä, naisia ja pariskuntia riemukkaan seksin merkeissä. Instagramin, blogin ja eroottisen e-matkaoppaan julkisuus törmää toisaalta liian lähelle hiipiviin someseuraajiin, toisaalta omaan ja toisen ihmisen yksityisyyden tarpeeseen.

Kirjan on julkaissut Basam Books ja se on saatavilla verkosta.

Kirsi Karhu

Kirsi Karhu on rovaniemeläinen, 52-vuotias rekrytointiyrityksen asiakkuuspäällikkö. Hän toimii Lapin kirjallisuusseuran sihteerinä ja nauttii kirjoittamisen ohella puutarhan hoidosta.

Lähde Basam Books

spot_img