”Unelmalista” on seksipositiivinen aikuisen naisen odysseia

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Kirsi Karhun eroottisessa romaanissa rohkea kehollisuus kohtaa kesäisen Suomen.

Kuka omistaa oikeudet yhteiseen todellisuuteen? Entä, jos perheenjäsenten yksityisyys vaarantuu? Onko mahdollista olla rakastavassa suhteessa toista omistamatta?

Kirsi Karhun eroottinen romaani
”Unelmalista” (Basam Books 2021)

Kirsi Karhun Unelmalista (Basam Books 2021) on seksipositiivinen, aikuisen naisen odysseia, jossa rohkea kehollisuus kohtaa kesäisen Suomen. Missiotaan vapaasta seksistä, unelmalistaansa toteuttaessaan päähenkilö Meiju joutuu miettimään, milloin yksityinen on jaettuna ihanaa, milloin jopa painajaismaista.

”Hänen kuiskauksensa kuumotti korvani juuressa ja parransänki kutitti niskaani. Työnsin innolla vastaan. Syreenin pinta tuntui silkkipaperilta, polttamamme aine keuhkoissa pehmeältä, päässä lämpimältä.”

Unelmalista on lihallinen romaani Meijun eroottisesta matkasta, jolla hän tapaa miehiä, naisia ja pariskuntia riemukkaan seksin merkeissä. Instagramin, blogin ja eroottisen e-matkaoppaan julkisuus törmää toisaalta liian lähelle hiipiviin someseuraajiin, toisaalta omaan ja toisen ihmisen yksityisyyden tarpeeseen.

Kirjan on julkaissut Basam Books ja se on saatavilla verkosta.

Kirsi Karhu

Kirsi Karhu on rovaniemeläinen, 52-vuotias rekrytointiyrityksen asiakkuuspäällikkö. Hän toimii Lapin kirjallisuusseuran sihteerinä ja nauttii kirjoittamisen ohella puutarhan hoidosta.

Lähde Basam Books

spot_img