Vaasassa tuotettu Vandringsutställning Villaliv esillä Kristiinankaupungin Carlsro-museossa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Vaasassa tuotettu Vandringsutställning Villaliv esillä kesällä Carlsron museossa Kristiinankaupungissa, esittelee pohjanmaalaisen villakulttuurin historiaa ja kesäelämää.

Vaasassa tuotettu Vandringsutställning Villaliv esillä tänä kesänä Carlsron museossa Kristiinankaupungissa. Näyttely, joka esittelee pohjanmaalaisen villakulttuurin historiaa 1700-luvun lopulta nykypäivään, tuo esiin alueen villa- ja mökkiobjekteja sekä asumiseen liittyvää elämää.

Näyttelyä on esitelty aiemmin muun muassa Vaasassa, Uudessakaarlepyyssä ja Pietarsaaressa vuodesta 2022. Kristiinankaupungissa näyttely pidetään aidossa villamiljöössä, rikastettuna museon omilla esineillä ja kertomuksilla.

Näyttely kattaa enemmän kuin rakennukset. Se esittelee myös ihmisten kesäajan elämää erilaisin aikakausin, valokuvien, karttojen ja esineiden avulla. Nähtävillä 5.6–31.8.2024 Carlsron saunarakennuksessa, joka on avoinna päivittäin klo 11–17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Alun perin vuonna 1896 kesähuvilaksi rakennettu Carlsro toimi aluksi Carl Alfred Carlströmin kesäasuntona. 1960-luvulla Åke Weckström osti sen ja perusti museon. Vuonna 2002 Kristiinankaupungin museotoimi otti hoitaakseen museon ylläpidon.

Lähde Vaasan kaupunki

spot_img