”Valtakirjani” tarjoaa keinoja ravistella omaa ajattelua terveellä tavalla vallanhimoisemmaksi

Aiheeseen liittyvää

Kotimainen Hard Rock -yhtye Jimbo’s Garage julkaisi Dreamer musiikkivideon

Kotimainen hard rock bändi Jimbo's Garage on julkaissut musiikkivideon...

Runouden taikaa Kulttuurikeskus PiiPoon Runo-olohuoneessa

Kulttuurikeskus PiiPoossa juhlitaan Kirsi Kunnaksen juhlavuotta interaktiivisella Runo-olohuone-näyttelyllä.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Opi saksofonin saloja – Arto Moisalan uusi opas puupuhaltimille

Arto Moisalan opas saksofonin soiton opetteluun on julkaistu – teos tarjoaa opit niin aloittelijoille kuin konkareillekin.

KUTSU medialle: Kokeilevaa konkretismia ja Monika Sosnowskaa EMMAssa

EMMA esittelee Kokeileva konkretismi -kokoelmanäyttelyn, jossa konkretismi herää eloon yli viidenkymmenen taiteilijan teoksissa.

Jaa somessa

Mitä jos valtaistuin ei olisikaan pelkkä kuninkaallisille varattu näköalapaikka? Entä jos vallankahva olisi työkalu, johon itse aktiivisesti tartumme, kun tunnemme sitä tarvitsevamme?

Tänään ilmestyvä Ina Mikkolan kirja haastaa meidät kaikki ottamaan haltuun niin oman elämän kuin ympäröivän maailman.

Kirja vallanhimosta

Valtakirjani on kirja meille kaikille ja erityisesti niille, jotka eivät ole edes tienneet janoavansa valtaa. Inspiroivan teoksen havainnolliset tehtävät herättelevät kapinahenkeä ja haastavat raivaamaan tietä kohti tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa ja tervettä itsetuntoa.

Ina Mikkola on palkittu toimittaja, ohjaaja, käsikirjoittaja ja kirjailija, mutta ennen kaikkea periksiantamaton vallankumoustaistelija. Mikkola on tavannut työssään paitsi vaikutusvaltaisia poliitikkoja, menestyneitä yritysjohtajia ja maailmanluokan artisteja myös vallankäytön ja haitallisten valtarakenteiden uhreja.

Mikkolan edellinen teos, suursuosioon noussut Runkkarin käsikirja ilmestyi vuonna 2020. Molempien kirjojen upean kuvituksen on tehnyt Alessandra Bernard. Saatavilla painettuna ja sähkökirjana.

Lähde Into Kustannus

spot_img
Mitä jos valtaistuin ei olisikaan pelkkä kuninkaallisille varattu näköalapaikka? Entä jos vallankahva olisi työkalu, johon itse aktiivisesti tartumme, kun tunnemme sitä tarvitsevamme? Tänään ilmestyvä Ina Mikkolan kirja haastaa meidät kaikki ottamaan haltuun niin oman elämän kuin ympäröivän maailman. Valtakirjani on kirja meille kaikille ja erityisesti niille,..."Valtakirjani" tarjoaa keinoja ravistella omaa ajattelua terveellä tavalla vallanhimoisemmaksi