Sari Mäki kirjoittaa satukirjoissaan tosielämän tapahtumista ja eletystä elämästä

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Tosielämän satukirjasarjan kolmas ja neljäs osa ovat ilmestyneet. SA-TU-KIR-JA 3 ja SA-TU-KIRJ-JA 4 kertovat hauskasti perheen marraskuun ja joulukuun elämästä. Hienosti kuvitetut satukirjat ovat viihdyttäviä ja antavat lapsille sopivasti ja hauskasti ajateltavaa.

SA-TU-KIR-JA 4

Sari Mäki on Espoon Kauklahdessa asuva neljän lapsen mummu. Perheen pienimmät aina kylään tullessaan jättävät mummun hihaan, muistoihin muutaman tarinan, joita mummu sittemmin pienten lähdettyä alkaa sanoittamaan.

”Ensin tuli SA-TU-KIR-JA ja nyt tuli SA-TU-KIR-JA 2. ”Näin se suunnilleen on nyt mennyt” ”,

sanoo Sari pohtiessaan sitä, miten sadut ovat syntyneet.

”Luen sadut ensin testimielessä myös miehelleni sekä tietysti lapsille. Palaute on aina ollut hyvä ja kannustava. Lapsenlapsille sadut ovat toimineet myös äänikirjana, kun olen lukenut ne ääniviesteiksi. Ne on jo moneen kertaan kuunneltu ja sittemmin kirjan ilmestyttyä katseltu ja luettu.”

Sari Mäki on 55-vuotias entinen liikunta-alan ammattilainen, joka etsii ja hakee elämälleen uutta suuntaa sekä mielenkiinnon kohdetta.

Kuva

”Liikunta oli 35 vuotta elämäni punainen lanka. Se muuttui elämäntilanteeni mukaan ja pysyi aina mukana riippuen siitä mitä tapahtui. Mutta kroppa ei enää jaksanut ja nyt etsin itselleni yhtä suurta intohimoa. Liikunta oli sekä harrastus että työ. Kirjoittamista en ole koskaan harrastanut mutta ehkä siitä voisi sellaisen nyt tehdä. Työksi se muuttuu vasta sitten, jos ihmiset löytävät kirjani ja haluavat sellaisen hankkia itselleen. Toivottavasti näin käy. Itselleni tämä uusi kirjailijan ura on ollut varsin mielenkiintoinen ja paljon antava. Lapsenlapsianikin katson nyt ehkä toisenlaisten silmälasien takaa.”

Lähde Kustannusosakeyhtiö Bookcover

spot_img