Americanan tuore lipunkantaja SaintPolis julkaisee kolmannen singlensä perjantaina 12. elokuuta

Aiheeseen liittyvää

Sonqo: When the Leaves Fall

Kun sydän sanoo, että jotain on tehtävä, niin silloin rohkeimmat tarttuu toimeen.

Michael Monroe 60-vuotiskeikka & Hanoi Rocks – Where’s my Taxi Driver?

Hanoin biisit nostattavat tukkani pystyyn. Tai sitten joku on lisännyt olutmukiini tuntemattomia substansseja. Paitsi että en juonut olutta tällä välillä. Jes, juuri tätä olin odottanut!

Neljä erilaista nuorta löytää toisensa sairaalamaailmassa: Osaston tähti on Uuteen lastensairaalaan sijoittuva tarina ystävyydestä

Kun 11-vuotias Lilja joutuu leikkauksen vuoksi sairaalaan, pysähtyy hänen normaaliarkensa täysin. Sairaala kuitenkin osoittautuu yllättävien uusien ystävyyssuhteiden syntypaikaksi.

Viiden nuoren juutalaisnaisen koskettava tarina

Anna-Leena Perämäen viisi pienoiselämäkertaa sisältävä teos nostaa Anne Frankin rinnalle muita, vähemmän tunnettuja holokaustin kokeneita juutalaisnuoria.

Jaa somessa

Kappale julkaistaan kaikissa suoratoistopalveluissa perjantaina 12.8.

Gears of The Heart Change

Suomalaisen americanan ja alt-countryn kärkikaartiin vauhdilla noussut SaintPolis julkaisee kolmannen singlensä Gears of the Heart Change.

Gears of the Heart Change on tyylitajuinen tuokiokuva ja sen myötä bändi jatkaa musiikillisen sillan rakentamista suomalaisen kaihon ja myyttisen Amerikan välille. Kappaleesta tulee myös musiikkivideo, jonka on ohjannut, kuvannut ja leikannut Tiina Routamaa.

SaintPolisin musiikki ammentaa americanan ja alt-countryn juurilta, ja yhtyeet kuten Wilco, Jayhawks ja Tom Petty ovat tarjonneet tamperelaisviisikolle luontevan musiikillisen kodin.

Yhtye on julkaissut kaksi erinomaisen vastaanoton saanutta singleä ja kirjoittaa parhaillaan materiaalia loppuvuodesta 2022 ilmestyvälle debyyttialbumilleen. Syksyn myötä bändiä tullaan näkemään tiiviimmin myös keikoilla.

Lähde Tomi Korhonen

spot_img