Brittitrion The Tiger Lillies poikkeuksellinen esitys Edgar Allan Poen teoksista Suomessa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Maailmankuulu The Tiger Lillies saapuu Suomeen tuoden ainutkertaisen Edgar Allan Poen maailmaan sukeltavan esityksensä Savoy-teatteriin.

The Tiger Lillies -trio tuo Edgar Allan Poe’s Haunted Palace -esityksen Suomeen merkittävänä tapahtumana marraskuussa. Esitys on ylistetty, eikä vähiten sen kiehtovan visuaalisen ilmeen ja kansainvälisen työryhmän ansiosta.

Trion ainutlaatuinen musiikillinen otteensa yhdistelee oopperaa ja mustalaismusiikkia, mikä on tuonut heille laajaa tunnustusta ja useita palkintoja, kuten Olivier-palkintoja ja Grammy-ehdokkuuden.

Kummittelevan palatsin tarinassa nuori runoilija etsiikin lisää mustetta, joka toisi hänelle ikuisen maineen. Tarinan edetessä yleisö pääsee sukeltamaan syvälle Poe’n tummaan mielikuvitukseen. Esityksiä on rajoitetusti, joten liput kannattaa hankkia ajoissa.

Lähde Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

spot_img