Terapeutti Tervo versioi Juicea uudella singlellään

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Luonas kai olla saan on kunnianosoitus Juice Leskisen elämäntyölle suomirokin uranuurtajana. Terapeutti Tervon Suljetun Osaston uusi single ilmestyy torstaina 2.2.

Luonas kai olla saan

”Taiteen ja musiikin tekeminen on ikuisen viestikapulan kierrättämistä. Tälläkin singlellä pyrkimyksemme oli herättää eloon jotain vanhaa ja ajatonta. Laulun aihe on ihmisen olemassaolon syvintä ydintä. Biisi on yksi Juicen parhaista. Painoimme siihen omat tunnistettavat sormenjälkemme. Sovitus on uljas ja herkkä”,

taustoittaa Miika Tervo uuden biisin valintaa ja toteutusta.

Biisillä vierailee trumpetisti Janne Toivonen. Upea, taivasta nostattava trumpettisoolo on tavattoman kaunis, aito ja väkevä niin kuin on maailman runnoman ihmisen syvin tarve ja toive toisen ihmisen läheisyyteen. 

”Yksinäisyys tappaa. Haluamme tällä laululla muistuttaa ystävyyden, yhteenkuuluvuuden ja musiikin voimasta mielenterveyden ja hyvinvoinnin ylläpitäjänä”,

muistuttaa Tervo.

Terapeutti Tervon Suljettu Osasto

Terapeutti Tervon Suljetun Osaston takaa löytyy Miika Tervo – psykoterapeutti ja laulaja-lauluntekijä. Miika on kasannut oman suljetun osastonsa Suomen kärkimuusikoista. Bändissä soittavat Pekka Gröhn, Jussi Jaakonaho, Jussi Liimatainen, Lauri Malin, Aarne Riikonen ja Mika Kuokkanen

Terapeutti Tervon poppoo tekee omaa matkaansa suomirokin kartalla. Ihmisen kokoisia tarinoita maanläheisesti soitettuina. Yhtyeen tarina avautuu Paluu Untulaan -lyhytelokuvassa, joka julkaistiin keväällä 2021 Untula-levyn julkaisun yhteydessä.

Luonas kai olla saan

Säv. ja San. Juice Leskinen
Sov. Terapeutti Tervon Suljettu Osasto
Teosto:ok
ISRC: FI-55T-23-00001
Kesto: 2:47

Miika Tervo: laulu
Pekka Gröhn: basso
Jussi Liimatainen: kosketinsoittimet
Jussi Jaakonaho: kitarat
Lauri Malin: rummut
Aarne Riikonen: lyömäsoittimet
Mika Kuokkanen: taustalaulu
Janne Toivonen: trumpetti

Äänitys ja miksaus: Lauri Malin
Masterointi: Matias Kiiveri
Tuottajat: Miika Tervo ja Lauri Malin
Kannen kuva: Pasi Rytkönen
Graafikko: Petri Matero

Lähde Raate Music

spot_img