Suomen Komediateatterin Huvituttaako Revyy valmistuu Peacock-näyttämöllä — ensi-ilta 20. lokakuuta

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Suomen Komediateatterin Huvituttaako Revyyn ensi-iltaan 20.10.

on kuukausi aikaa ja tunnelma tiivistyy Peacock-näyttämöllä. Taiteellinen työryhmä koostuu pitkän linjan viihdyttäjistä, joita luotsaa ohjaaja Anna Dahlman

Kuva

”Revyyn harjoitukset ovat lähteneet hyvin liikkeelle. Liikutuin, kun esiintyjät treenasivat alku- ja loppubiisejä ja mietin, kuinka taitavia he ovat. Lisäksi olemme ehtineet tehdä jo muun muassa artistiparodiaa, jonka aikana meinasin pissata housuun, kun nauroin niin paljon. Esityksen rakentaminen juuri näiden ihmisten kanssa tuntuu tosi kivalta prosessilta”,

Anna Dahlman kertoo.

Pääkäsikirjoittaja Niina Lahtisen mukaan revyyn tekstejä hiotaan käytännössä ensi-iltaan saakka, jotta lopputuloksena olisi mahdollisimman hauska ja ajankohtainen esitys.

”Ihailen puvustajan ja maskeeraajan kädenjälkeä, luvassa on hauskojen sketsien lisäksi myös hienoja visuaalisia numeroita.”

Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen yllättyy esiintyjänä kerta toisensa jälkeen revyyn vaativuudesta.

”Ihan ekaksi tuli kauhea shokki siitä, että pitää taas osata laulaa ja tanssia yhtä aikaa, mutta kyllä se aina jotenkin suttautuu, kun kovasti harjoittelee. Työryhmän kommenttien perusteella voidaan odottaa yhteiskunnallisesti tarkkanäköistä ja hauskaa esitystä. Sen lisäksi, että se viihdyttää, toivon, että se jättää vähän ajattelemisen aihetta.”

Huvituttaako Revyy saa ensi-iltansa 20.10.2022 ja kausi huipentuu Uuden Vuoden gaalaesityksiin.

Esityksen musiikista vastaa Katja Lappi liveorkestereineen ja koreografiasta Marko Keränen. Revyyt ovat olleet kiinteä osa Ere Kokkosen perustaman Suomen Komediateatterin ohjelmistoa 1990-luvulta lähtien. 

Näyttämöllä:

  • Kiti Kokkonen
  • Niina Lahtinen
  • Krisse Salminen
  • Haza Hajipoori 
  • Markku Haussila 
  • Antti Lang Petja

HUVITUTTAAKO Revyy – on aika nauraa yhdessä, Linnanmäen Peacock, Tivolikuja 1, Helsinki Esityskausi: 19.10.-10.12.2022 sekä Uuden Vuoden näytökset 31.12.2022. 

Lähde ProPromotion Oy

spot_img