Suomen Komediateatterin Huvituttaako Revyy valmistuu Peacock-näyttämöllä — ensi-ilta 20. lokakuuta

Aiheeseen liittyvää

Haastateltavana Ruma Planeetta -rockyhtye

Tänään minulla on ilo haastatella helsinkiläistä yhtyettä nimeltä Ruma Planeetta. Yhtye kertoo tyylilajikseen rockmusiikin.

THE DICKIES: Blink 183/Clean money (Cleopatra CLO 3366) 2022

Dickies on ollut enemmän tai vähemmän kasassa yli 45 vuotta. Välillä on ollut hiljaisia kausia ja muutama traaginen kuolemakin on yhtyeen piirissä tapahtunut, esimerkiksi Chuck Wagon ei ollut kuin 24 kun ampui itsensä.

The Record of My Life #16: Blackpink – Born pink

Tämän tekstin on kirjoittanut Mila Kallio. Lehdessä hän vastaa toimitukseen liittyvistä asioista ja muunmuassa tämän The Record of My Life -palstan pyörittämisestä.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Apulanta ja Maija Vilkkumaa palkittiin Radio Suomirockin legendaarisella elämäntyöpalkinnolla

Radio SuomiRockin vuosi 2022 on paketoitu perinteisin menoin Eläköön SuomiRock! -palkinnoilla. Tänä vuonna pokaali elämäntyöstä ojennettiin Apulannalle ja Maija Vilkkumaalle.

Jaa somessa

Suomen Komediateatterin Huvituttaako Revyyn ensi-iltaan 20.10.

on kuukausi aikaa ja tunnelma tiivistyy Peacock-näyttämöllä. Taiteellinen työryhmä koostuu pitkän linjan viihdyttäjistä, joita luotsaa ohjaaja Anna Dahlman

Kuva

”Revyyn harjoitukset ovat lähteneet hyvin liikkeelle. Liikutuin, kun esiintyjät treenasivat alku- ja loppubiisejä ja mietin, kuinka taitavia he ovat. Lisäksi olemme ehtineet tehdä jo muun muassa artistiparodiaa, jonka aikana meinasin pissata housuun, kun nauroin niin paljon. Esityksen rakentaminen juuri näiden ihmisten kanssa tuntuu tosi kivalta prosessilta”,

Anna Dahlman kertoo.

Pääkäsikirjoittaja Niina Lahtisen mukaan revyyn tekstejä hiotaan käytännössä ensi-iltaan saakka, jotta lopputuloksena olisi mahdollisimman hauska ja ajankohtainen esitys.

”Ihailen puvustajan ja maskeeraajan kädenjälkeä, luvassa on hauskojen sketsien lisäksi myös hienoja visuaalisia numeroita.”

Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen yllättyy esiintyjänä kerta toisensa jälkeen revyyn vaativuudesta.

”Ihan ekaksi tuli kauhea shokki siitä, että pitää taas osata laulaa ja tanssia yhtä aikaa, mutta kyllä se aina jotenkin suttautuu, kun kovasti harjoittelee. Työryhmän kommenttien perusteella voidaan odottaa yhteiskunnallisesti tarkkanäköistä ja hauskaa esitystä. Sen lisäksi, että se viihdyttää, toivon, että se jättää vähän ajattelemisen aihetta.”

Huvituttaako Revyy saa ensi-iltansa 20.10.2022 ja kausi huipentuu Uuden Vuoden gaalaesityksiin.

Esityksen musiikista vastaa Katja Lappi liveorkestereineen ja koreografiasta Marko Keränen. Revyyt ovat olleet kiinteä osa Ere Kokkosen perustaman Suomen Komediateatterin ohjelmistoa 1990-luvulta lähtien. 

Näyttämöllä:

  • Kiti Kokkonen
  • Niina Lahtinen
  • Krisse Salminen
  • Haza Hajipoori 
  • Markku Haussila 
  • Antti Lang Petja

HUVITUTTAAKO Revyy – on aika nauraa yhdessä, Linnanmäen Peacock, Tivolikuja 1, Helsinki Esityskausi: 19.10.-10.12.2022 sekä Uuden Vuoden näytökset 31.12.2022. 

Lähde ProPromotion Oy

spot_img