Suomen Komediateatterin Huvituttaako Revyy valmistuu Peacock-näyttämöllä — ensi-ilta 20. lokakuuta

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Suomen Komediateatterin Huvituttaako Revyyn ensi-iltaan 20.10.

on kuukausi aikaa ja tunnelma tiivistyy Peacock-näyttämöllä. Taiteellinen työryhmä koostuu pitkän linjan viihdyttäjistä, joita luotsaa ohjaaja Anna Dahlman

Kuva

”Revyyn harjoitukset ovat lähteneet hyvin liikkeelle. Liikutuin, kun esiintyjät treenasivat alku- ja loppubiisejä ja mietin, kuinka taitavia he ovat. Lisäksi olemme ehtineet tehdä jo muun muassa artistiparodiaa, jonka aikana meinasin pissata housuun, kun nauroin niin paljon. Esityksen rakentaminen juuri näiden ihmisten kanssa tuntuu tosi kivalta prosessilta”,

Anna Dahlman kertoo.

Pääkäsikirjoittaja Niina Lahtisen mukaan revyyn tekstejä hiotaan käytännössä ensi-iltaan saakka, jotta lopputuloksena olisi mahdollisimman hauska ja ajankohtainen esitys.

”Ihailen puvustajan ja maskeeraajan kädenjälkeä, luvassa on hauskojen sketsien lisäksi myös hienoja visuaalisia numeroita.”

Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen yllättyy esiintyjänä kerta toisensa jälkeen revyyn vaativuudesta.

”Ihan ekaksi tuli kauhea shokki siitä, että pitää taas osata laulaa ja tanssia yhtä aikaa, mutta kyllä se aina jotenkin suttautuu, kun kovasti harjoittelee. Työryhmän kommenttien perusteella voidaan odottaa yhteiskunnallisesti tarkkanäköistä ja hauskaa esitystä. Sen lisäksi, että se viihdyttää, toivon, että se jättää vähän ajattelemisen aihetta.”

Huvituttaako Revyy saa ensi-iltansa 20.10.2022 ja kausi huipentuu Uuden Vuoden gaalaesityksiin.

Esityksen musiikista vastaa Katja Lappi liveorkestereineen ja koreografiasta Marko Keränen. Revyyt ovat olleet kiinteä osa Ere Kokkosen perustaman Suomen Komediateatterin ohjelmistoa 1990-luvulta lähtien. 

Näyttämöllä:

  • Kiti Kokkonen
  • Niina Lahtinen
  • Krisse Salminen
  • Haza Hajipoori 
  • Markku Haussila 
  • Antti Lang Petja

HUVITUTTAAKO Revyy – on aika nauraa yhdessä, Linnanmäen Peacock, Tivolikuja 1, Helsinki Esityskausi: 19.10.-10.12.2022 sekä Uuden Vuoden näytökset 31.12.2022. 

Lähde ProPromotion Oy

spot_img