”Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta”

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

16.8.2021 tulee kuluneeksi 44 vuotta rokin kuninkaan Elvis Presleyn kuolemasta ja torstaina 19.8.2021 julkaistaan ainutlaatuinen Atte Varstan kirjoittama ”Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta” -kirja, joka valottaa tunnettujen suomalaisten suhdetta Elvikseen.

Elvis & Minä -kirja

Tietokirja Elviksestä

Atte Varstan musiikkitietokirja Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Onko ketään, joka olisi vaikuttanut musiikillaan ja elämällään yhtä moniin kuin Elvis Aaron Presley? Kun Elvis nousi 1950-luvun lopulla maailmanmaineeseen, monille sen ajan nuorille hän oli musiikillinen esikuva. Sittemmin hänestä tuli legenda, joka tunnettiin koko maailmassa pelkän etunimen perusteella ja jonka sädekehä vain kasvoi tähden kuoleman jälkeen.

Atte Varsta

Atte Varsta (s. 1969) on ollut Elvis-fani seitsenvuotiaasta. Myöhemmin hän kiinnostui Elviksen ansiosta brändin rakentamisesta ja matkusti Elviksen jalanjäljissä ympäri Yhdysvaltoja. Itse Kuningas oli tuolloin jo kuollut. Elävän Elviksen ehti nähdä vain harva suomalainen. Sitäkin useampi olisi halunnut kohdata hänet.

Tunnetut suomalaiset kertovat

Kirjassa Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta tunnetut suomalaiset Dannysta Pate Mustajärveen, Frederikistä Palefaceen, Mikko Alatalosta Antti Rinteeseen, Erja Lyytisestä Aira Samuliniin ja yli 100 muuta henkilöä yhteiskunnan eri osa-alueilta kertovat omat Elvis-tarinansa. Äänensä saavat kuuluviin myös maan hiljaiset, jotka sukupolvi sukupolvelta ovat kuunnelleet ja katselleet legendan esityksiä, ehkä laulaneet mukanakin.

Kirjan julkaisua juhlistetaan 19.8. klo 17 Tuusulassa, Hotelli Gustavelundin järvenrantaterassi Pritsin terassiteltassa osoitteessa Kirkkotie 36, 04310 Tuusula. Musiikista vastaa Dan Antone Trio featuring Toni Antone. Tilaisuus järjestetään koronaturvallisuus huomioiden, ja sinne on vapaa pääsy.

VARSTA, ATTE : Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta
340 sivua
Sidottu, kovakantinen, valokuvitettu
ISBN 9789523810259
Ilmestymisaika: Elokuu 2021

spot_img