”Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta”

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #29: The Smashing Pumpkins – Mellon Collie and the Infinite Sadness

Joni Karvinen on kitaristi ja musiikintekijä, joka suhtautuu musiikkiin...

Viikon Kovin Biisi: VKB 10/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Kohtaa sisäinen lapsesi: Katja Frangen voimakortit

Kirjailija ja henkinen valmentaja Katja Frange esittelee voimakortit auttamaan sisäisen lapsen kohtaamisessa ja tunnehaavojen parantamisessa.

Julkisivujen takaa paljastuu työmaaelämän värikäs historia

Tuomas Marjamäen kirja 'Julkisivun takaa' tuo lukijoille yli 300 julkisivuremonttien tarinaa koomisista kommelluksista traagisiin tapahtumiin.

Kutsu medialle: Harjoitukset Taru Sormusten herrasta alkavat Tampereen Teatterissa

J.R.R. Tolkienin Taru Sormusten herrasta saapuu näyttämölle Tampereella. Ensimmäiset harjoitukset alkavat aamiaisella ja avoinnakutsulla mediaväelle.

Jaa somessa

16.8.2021 tulee kuluneeksi 44 vuotta rokin kuninkaan Elvis Presleyn kuolemasta ja torstaina 19.8.2021 julkaistaan ainutlaatuinen Atte Varstan kirjoittama ”Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta” -kirja, joka valottaa tunnettujen suomalaisten suhdetta Elvikseen.

Elvis & Minä -kirja

Tietokirja Elviksestä

Atte Varstan musiikkitietokirja Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Onko ketään, joka olisi vaikuttanut musiikillaan ja elämällään yhtä moniin kuin Elvis Aaron Presley? Kun Elvis nousi 1950-luvun lopulla maailmanmaineeseen, monille sen ajan nuorille hän oli musiikillinen esikuva. Sittemmin hänestä tuli legenda, joka tunnettiin koko maailmassa pelkän etunimen perusteella ja jonka sädekehä vain kasvoi tähden kuoleman jälkeen.

Atte Varsta

Atte Varsta (s. 1969) on ollut Elvis-fani seitsenvuotiaasta. Myöhemmin hän kiinnostui Elviksen ansiosta brändin rakentamisesta ja matkusti Elviksen jalanjäljissä ympäri Yhdysvaltoja. Itse Kuningas oli tuolloin jo kuollut. Elävän Elviksen ehti nähdä vain harva suomalainen. Sitäkin useampi olisi halunnut kohdata hänet.

Tunnetut suomalaiset kertovat

Kirjassa Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta tunnetut suomalaiset Dannysta Pate Mustajärveen, Frederikistä Palefaceen, Mikko Alatalosta Antti Rinteeseen, Erja Lyytisestä Aira Samuliniin ja yli 100 muuta henkilöä yhteiskunnan eri osa-alueilta kertovat omat Elvis-tarinansa. Äänensä saavat kuuluviin myös maan hiljaiset, jotka sukupolvi sukupolvelta ovat kuunnelleet ja katselleet legendan esityksiä, ehkä laulaneet mukanakin.

Kirjan julkaisua juhlistetaan 19.8. klo 17 Tuusulassa, Hotelli Gustavelundin järvenrantaterassi Pritsin terassiteltassa osoitteessa Kirkkotie 36, 04310 Tuusula. Musiikista vastaa Dan Antone Trio featuring Toni Antone. Tilaisuus järjestetään koronaturvallisuus huomioiden, ja sinne on vapaa pääsy.

VARSTA, ATTE : Elvis & minä – suomalaisten tarinoita Kuninkaasta
340 sivua
Sidottu, kovakantinen, valokuvitettu
ISBN 9789523810259
Ilmestymisaika: Elokuu 2021

spot_img