Mike Bäck on taas täällä! Maailman mahtavin kirja jatkaa nuorten lukuinnostamista

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Hellsinki Metal Festival

Emotion visa palaa kesälomilta ajankohtaisella visailulla. Testaa mitä tiedät...

Viikon Kovin Biisi: VKB 39/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rajahurrit – Tummat pilvet

Rajahurrit veljekset Mika ja Markus Haapakoski, jotka tunnetaan aiemmasta...

Varjo-Riitan Häpeänsovitusseremonia 9.10.2024 (Kult, Helsinki)

Vettä vihmoi vaakasuoraan lokakuun näyttäessä kauniimpia kasvojaan Helsingin illassa....

Goforen kirja vie suomalaisen digitalisaatiokäsitteen Saksaan

Gofore's new book highlights Finland's human-centered digitalization, reaching German-speaking Europe. It showcases innovative digital services developed in Finland.

Jaa somessa

Mike Bäckin uusi kirja jatkaa hänen suosittujen teosten linjaa ja ilmestyy 1.8.2024. Kirja sisältää noloja ja viihdyttäviä tarinoita sekä Bäckin omia piirustuksia ja tehtäviä.

Mike Bäckin uusi kirja, ’Maailman mahtavin kirja’, jatkaa edellisten teosten suosittua linjaa. Kirja ilmestyy 1.8.2024 ja se sisältää viihdyttäviä tarinoita sekä noloja hetkiä Bäckin elämästä. Uuden teoksen mukana on myös piirustuksia ja tehtäviä, jotka ovat tuttuja hänen aiemmista kirjoistaan ja YouTube-kanavaltaan.

Bäck, joka tunnetaan myös tubettajana ja musiikintekijänä, palasi tauoltaan alkuvuodesta. Tauon aikana hän pohti elämäänsä sosiaalisen median ulkopuolella ja jatkoi kirjojensa kirjoittamista.

Bäck pitää lasten ja nuorten lukemista tärkeänä ja on saanut Lasten ja nuorten säätiön Read hour -palkinnon. Hän uskoo, että lukeminen on tärkeä vastapaino päivittäiselle ruutuajalle.

’Maailman mahtavin kirja’ on saatavilla fyysisenä teoksena, äänikirjana ja e-kirjana. Bäckin kirjat rikkovat ennakkoluuloja ja innostavat nuoria lukemaan.

Mike Bäck (s. 1999) on helsinkiläinen kirjailija, vaikuttaja ja muusikko, joka on valloittanut Suomen nuorison hauskoilla kirjoillaan ja YouTube-kanavallaan.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img