Kristiina Wallinin ensiromaanissa äiti katoaa ja muistot muuttavat muotoaan

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Jaa somessa

Runoilija Kristiina Wallinin ensimmäinen romaani Vaikeampaa on olla näkemättä unia kertoo äidistä ja tyttärestä, Ursulasta ja Veerasta, jotka yrittävät muistaa toisensa vuosien ja Ursulan katoamisen läpi. Wallin kuvaa vaikuttavasti aikuisen tarvetta selittää ja ymmärtää, mitä lapsena on tapahtunut.

Kristiina Wallinin ensiromaani

Sanoit, että on huonoja päiviä ja hyviä päiviä. Muistutit, että kaikilla on ja ettei siinä ole mitään ihmeellistä. Olisit voinut lisätä, että kyse on myös niiden suhteesta ja syvyydestä. Jos olisimme ajoissa ymmärtäneet putoamiskulmasi jyrkkyyden, en ehkä istuisi tässä leikkimässä muistamisen ja unohtamisen leikkiä.

Mielenterveysongelmat lapsen silmin

Lumoavassa, vahvasti kieleen nojaavassa kerronnassa pohditaan muun muassa, miltä läheisen mielen järkkyminen näyttää lapsen silmin. Miten lapsi oppii toden ja fiktion eron, miten alitajunta käsittelee kieltä ja muistoja? Miten äidin tapa katsoa maailmaa yhä vaikuttaa tyttäreen, joka on jo aikuiseksi kasvanut?

Aiemmat kirjat runoteoksia

Kristiina Wallin (s. 1971) on julkaissut kuusi runoteosta, kaksi kirjeteosta Hannimari Heinon kanssa ja tehnyt kuunnelmia ja äänitaidetta radioon. Vaikeampaa on olla näkemättä unia on Wallinin esikoisromaani. Hän asuu Ylöjärvellä Tampereen kupeessa.

Kristiina Wallin: Vaikeampaa on olla näkemättä unia, 267 sivua.

Ilmestyy 26.8.

spot_img