Arvostelussa Her Alone: The last rays of the sun -single

Aiheeseen liittyvää

Ystävyyden ja vihan sävyttämä lapsuus 1930-luvun Italiassa – Beatrice Salvionin läpimurtoromaani

Beatrice Salvionin 'En pelkää mitään' tuulettaa ystävyyden ja vihan teemoja fasistisessa Italiassa.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Olli Lehtisen uusi kirja "Auta kaveria keskustellen" on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Jaa somessa

Idästä kajahtaa jälleen. Sinfonista metallia soittava joensuulainen Her Alone julkaisi uuden singlensä The last rays of the sun 26.11.2021. Jos yhtyeen ensimmäinen single Into the night ui korvakäytäviini pehmeästi ja resonoi kyynelkanavissa asti, tämä tuore sinkku jysähtää suoraan selkäytimeen. Raskas kitarakomppi ja sinfoninen orkestraatio sykähdyttää ensi hetkistä lähtien. Tämä omena ei ole pudonnut kauas Nightwishista.

Laulaja Annika Erosella on raikas ja samaan aikaan pehmeästi soiva ääni, joka ei kuitenkaan jää muiden instrumenttien varjoon. The last rays of the sun rakentuu vahvan kertosäkeen ja mahtipontisen orkestraation ympärille. Annan yhtyeelle pisteet kertosäkeen hienoista variaatioista, joiden ansiosta kappaleen loppupuoli ei mene liian toisteiseksi. Tarttuvasta kertosäkeestä huolimatta tässä kappaleessa ei mennä sieltä, missä aita on matalin: väliosan kuoro-orkestraatio raskaine kitaroineen tuo mieleeni Nightwishin Dark Passion Play -albumin.

On vaikea olla vertaamatta Her Alonea Nightwishiin, mutta siinä missä Tuomas Holopaisen sävellykset ovat muuttuneet koko ajan monimutkaisemmiksi, Her Alonen musiikin melodinen tarttuvuus on raikas tuulahdus sinfonisen metallin kentällä. The last rays of the sun kestää useankin kuuntelun ja jää luultavasti soimaan päähän. Eikä se haittaa ollenkaan.

Her Alone: The last rays of the sun

Facebook: https://www.facebook.com/HerAloneOfficial

– E. Kairinen

spot_img
Idästä kajahtaa jälleen. Sinfonista metallia soittava joensuulainen Her Alone julkaisi uuden singlensä The last rays of the sun 26.11.2021. Jos yhtyeen ensimmäinen single Into the night ui korvakäytäviini pehmeästi ja resonoi kyynelkanavissa asti, tämä tuore sinkku jysähtää suoraan selkäytimeen. Raskas kitarakomppi ja sinfoninen orkestraatio...Arvostelussa Her Alone: The last rays of the sun -single