JARI KORKKI: Manserock jäi soimaan (Docendo) 2022

Aiheeseen liittyvää

Kirottua: Sukellus Korkeajännityksen maailmaan

Eräitä suosikkejani ovat aina olleet toiseen maailmansotaan liittyvät sarjakuvat, joiden juonikuviot siirtyivät aikoinaan hiekkalaatikolle kavereiden ja muovisotilaiden näyteltäviksi.

Anders Fager: Pohjoiset kultit – Kauhukertomuksia

Anders Fagerin esikoisteos on hyytävällä tavalla riemukas kauhukokoelma.

Arvostelussa Tapani Rinne & Juha Mäki-Patola: Open

Kappaleet ovat harmonisia kudelmia ja äänimaisemia, jotka huokuvat rauhallisuutta, vaikka kasvavatkin välillä voimakkaisiin tuntemuksiin.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Jaa somessa

Mitäs tästä voisi sanoa, kun kirjassa on niin paljon lainauksia teoksista, jotka olen lukenut ja olen kuullut tai lukenut lukemattomia kertoja miten esim. Ramones muutti Eppu Normaalin?

Jari Korkki

Siksipä kai itselle mielenkiintoisimmaksi osoittautuu alun Five Comets-juttu ja nuo muut vanhat ajat. Olisin myös halunnut lukea enemmän Kikka Laitisen Sika– ja Pasi & Mysiini-ajoista (taisi olla kyllä Pasin Liiga silloin), mutta eihän niillä ole mitään tekemistä Manserockin kanssa, eli asia on ymmärretty.

Tyydytään sitten vain lyhyesti toteamaan, että onhan tämä ihan kivaa ajankulua ja kertausta ja voi kai eniten suositella niille, jotka eivät Manserockista tiedä mitään tai kiinnostaa, missä Tampereen rockväki istui iltaa 80- ja 90-luvuilla.

No enhän minä edes tiedä, mitä se Manserock on, kun kirjassakin jotkut sanovat, että siihen kuuluisivat jopa Negative ja Bloodpit.

Olkoon näin, mutta Tampere on ollut Suomen punkpääkaupunki ainakin 80-luvun alkupuolelta saakka, joten siitä voisi joku kirjoittaa kirjan (en minä!)…ja tällä kertaa jättää vaikka sen Eppu Normaalin siitä pois, tässähän se on ihan pakollinen.

-V. Vahtera

spot_img