JARI KORKKI: Manserock jäi soimaan (Docendo) 2022

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Visuaalisen taiteen kehityshanke Vauhdittamo aloittaa Vaasassa

Suomen Kulttuurirahaston visuaaliseen taiteeseen keskittyvä Vauhdittamo-hanke starttaa Vaasassa sparraten pohjalaisia taiteilijoita ja tarjoten yleisöluentoja.

Jaa somessa

Mitäs tästä voisi sanoa, kun kirjassa on niin paljon lainauksia teoksista, jotka olen lukenut ja olen kuullut tai lukenut lukemattomia kertoja miten esim. Ramones muutti Eppu Normaalin?

Jari Korkki

Siksipä kai itselle mielenkiintoisimmaksi osoittautuu alun Five Comets-juttu ja nuo muut vanhat ajat. Olisin myös halunnut lukea enemmän Kikka Laitisen Sika– ja Pasi & Mysiini-ajoista (taisi olla kyllä Pasin Liiga silloin), mutta eihän niillä ole mitään tekemistä Manserockin kanssa, eli asia on ymmärretty.

Tyydytään sitten vain lyhyesti toteamaan, että onhan tämä ihan kivaa ajankulua ja kertausta ja voi kai eniten suositella niille, jotka eivät Manserockista tiedä mitään tai kiinnostaa, missä Tampereen rockväki istui iltaa 80- ja 90-luvuilla.

No enhän minä edes tiedä, mitä se Manserock on, kun kirjassakin jotkut sanovat, että siihen kuuluisivat jopa Negative ja Bloodpit.

Olkoon näin, mutta Tampere on ollut Suomen punkpääkaupunki ainakin 80-luvun alkupuolelta saakka, joten siitä voisi joku kirjoittaa kirjan (en minä!)…ja tällä kertaa jättää vaikka sen Eppu Normaalin siitä pois, tässähän se on ihan pakollinen.

-V. Vahtera

spot_img