Meri Mortin Varjojen voima on retki maagisiin rituaaleihin ja sielun pimeälle puolelle

Aiheeseen liittyvää

Väliaikainen Morsian – Erilaisuuden taakse pudonnut kummajainen

Ensikuulemalta toimituksen arvosteltavaksi saapunut EP, Erilaisuuden taakse pudonnut kummajainen, on juuri nimensä mukaista materiaalia. Erilaista, taakse pudonnutta ja kummallista.

Emotion Zine Radio -soittolista on etusivun juttu

Uusi suoratoistosoittolista tasapuolistaa musiikintekijöiden näkyvyyttä. Lisää lista seurantaan ja saat automaattisen annoksen monipuolista musiikkia tasavälein, kentän joka laidalta ja molemmista päistä.

Iloinen suomirock-ilta Iloisessa Härässä

Ravintola Iloisessa Härässä Turun Härkämäessä vietettiin lauantaina 20.11. suomirock-iltaa, kun lavalle nousivat progressiivista rockia soittava Nousi sekä illan pääesiintyjänä KARI. Paikalle kannatti tulla ajoissa, sillä ravintolan henkilömäärä oli rajoitettu 50:een.

Rajaton Harmonia White – valkoviini yhteistyössä lauluyhtye Rajattoman kanssa

"Oli ilo olla yhdessä valitsemassa viiniä, ideoimassa sen nimeä ja hanapakkauksen ulkonäköä. Puolen vuoden mittaisen prosessin aikana syntyi Rajaton Harmonia White", Rajaton kertoo.

Jake Luupää – Showpainia Turussa!

"Me päästiin paikalle ja huomattiin auttamattomasti, että kehä ei mahdu puitteisiin... mihinkään."

Jaa somessa

Ihminen pyrkii elämässä tasapainoon. Siihen pääsemiseksi on kuitenkin ymmärrettävä valon lisäksi varjoa: hankalaa, haasteellista ja kivuliastakin puolta, joka on jokaisessa meissä. Varjot ovat syvimpiä haavojamme ja tunnottomia pisteitämme, joita helposti piilottelemme, vaikka olennaista on oppia tutustumaan niihin. Meri Mortin uutuusteos Varjojen voima tarjoaa avaimet tähän.

Varjojen Voima

Viime vuosikymmenellä ympäri maailmaa on herännyt uudenlainen uskontoihin sitoutumaton henkinen etsintä ja itsetutkiskelu, jota joogan suosio on osaltaan vauhdittanut. Tässä uushenkisyyden murroksessa yhä useampi on tiedostanut, että valon ja varjon ymmärtäminen ovat yhtä tärkeitä.

Meri Mortin Varjojen voima -kirjassa elämään varjoisaan puoleen tutustuminen käy arkkityyppien kautta. Arkkityyppien pimeimmät myytit nähdään usein pahoina ja synkkinä, mutta koska ne kuvastavat ihmisyyden eri puolia, kysymys ei ole vain hyvästä ja pahasta, vaan molemmista ja kaikesta niiden välillä.

Tässä teoksessa esitellään seitsemän feminiinistä arkkityyppiä. Nämä hahmot muodostavat elämänkaaren nuoruudesta vanhuuteen – ja ovat valloittaneet myös populaarikulttuurin. Kirja lähtee matkaan Lilithin kanssa Sumeriasta ja päätyy Baba Yagan mökkiin syvälle slaavilaiseen metsään. Suden jäljillä kulkeva luunainen La Loba, kuoleman ja hedelmällisyyden jumalatar Kali sekä yön ja elämän risteyksien jumalatar Hekate viitoittavat tietä alitajuntaan sukeltavalla polulla. Heidän tarinansa auttavat meitä ymmärtämään omia haasteitamme, heikkouksiamme ja piilossa olevia lahjojamme tavallisessa arjessa.

Meri Mort on koulutukseltaan taiteen maisteri, joka työskentelee kuvittajana ja joogaohjaajana ja kirjoittaa kuun valossa. Hän nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Meri ohjaa Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, joogalomia ulkomailla ja joogaopettajakoulutuksia. Hän rakastaa vapaata tanssia, festareita ja naisten nostattamista ja haluaa auttaa ihmisiä löytämään oman villin voimansa ja maagisen luovuutensa arjen keskellä.

Varjojen voima ilmestyy 10.11.2021

Lähde Like Kustannus

spot_img