Mistä vauvat tulevat? Perhevaikuttaja Susanna Silvander-Rostin uusi lastenkirja avaa oven perheiden monimuotoisuuteen

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Visuaalisen taiteen kehityshanke Vauhdittamo aloittaa Vaasassa

Suomen Kulttuurirahaston visuaaliseen taiteeseen keskittyvä Vauhdittamo-hanke starttaa Vaasassa sparraten pohjalaisia taiteilijoita ja tarjoten yleisöluentoja.

Malilainen musiikin legenda Oumou Sangaré palaa Suomeen pitkästä aikaa

Maliasta kotoisin oleva Grammy-palkittu Oumou Sangaré tuo syvän lauluäänensä ja karismaattisen läsnäolonsa Helsingin Savoy-teatteriin syyskuussa.

Jaa somessa

Susanna Silvander-Rostin uusi lastenkirja opastaa lapsia moninaisten perhemallien ja perheellistymisen tapojen maailmaan.

Sulo ja Elsi odottavat perheenlisäystä ja järjestävät vauvakutsut, joissa pohditaan erilaisia tapoja tulla perheeseen. Vauvan alkuperä voi olla moninainen, kuten lentokoneella saapuva adoptiolapsi tai sairaalassa syntynyt vauva.

Lastenkirjailija ja vaikuttaja Susanna Silvander-Rosti on julkaissut uuden kirjan lapsille, joka kuvaa moninaisia perheitä ja perheellistymisen tapoja, ottaen huomioon myös oma kaksi lastaan, jotka ovat syntyneet lahjasolujen avulla.

Kirjan on kuvittanut Nadja Sarell, ja se on saanut kiitosta sen monipuolisesta perhekuvausta käsittelevästä sisällöstä. Yhteiskunnan monimuotoistuessa tällaiset kirjat ovat tärkeä osa lasten- ja perhekulttuuria.

Lähde Susanna Silvander-Rosti

spot_img