Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Kaksipäiväiset Tampereen Kirjafestarit kokoavat marraskuun lopussa kirjallisuuden ystävät ja huippukirjailijat Tampere-taloon. Lisäksi syksyn musiikkitarjonta laajenee Arpan ja Pete Parkkosen intiimeillä keikoilla ja nostalgialla ryyditetyllä Kasevan ja Leavings-Orkesterin konserteilla.

Energinen Arppa ja yhtyeineen valtaavat Pienen salin 16. marraskuuta, ja esittelevät uuden albumin kappaleita. Pete Parkkonen ja Olli Halonen tuovat intiimit sooloesityksensä lokakuussa, joissa keskiöön nousevat biisien syvälliset tarinat.

Kasevan 50-vuotisjuhlakonsertti ja Leavings-Orkesterin esiintyminen Timo Rautiaisen solistina takaavat, että menneiden vuosikymmenten hitit soivat jälleen. Kirjafestareilla puolestaan luvassa on kirjallisuuden parhaimmistoa, asiantuntijapaneeleita, luentoja ja viinitastingia.

Lippuja Tampere-talon syksyn ohjelmistoon voi ostaa Tampere-talon ja Lippu.fin kautta, ja lisätietoa ohjelmistosta julkaistaan kevään aikana.

Lähde Tampere-talo Oy

spot_img