Epäammattimainen Luupää haastaa Suomen showpainin ykkösnimen

Aiheeseen liittyvää

Kirottua: Sukellus Korkeajännityksen maailmaan

Eräitä suosikkejani ovat aina olleet toiseen maailmansotaan liittyvät sarjakuvat, joiden juonikuviot siirtyivät aikoinaan hiekkalaatikolle kavereiden ja muovisotilaiden näyteltäviksi.

Anders Fager: Pohjoiset kultit – Kauhukertomuksia

Anders Fagerin esikoisteos on hyytävällä tavalla riemukas kauhukokoelma.

Arvostelussa Tapani Rinne & Juha Mäki-Patola: Open

Kappaleet ovat harmonisia kudelmia ja äänimaisemia, jotka huokuvat rauhallisuutta, vaikka kasvavatkin välillä voimakkaisiin tuntemuksiin.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Jaa somessa

Epäammattimaiset yksilöt eivät yleensä nouse pääotteluihin tai haasta mestaruuksista, mutta jotkut ovat hieman erilaisia. Jotkut heistä ovat turkulaisia.

Emotion Zine ui urkkimaan koko Suomen showpainiskeneä järisyttävän mestaruusottelun tunnelmia.

Haastajana Jake Luupää

Showpainija Jake Luupää
Jake Luupää uhkuu uhoa mestaruusottelun alla.

Jake Luupää, Länsirannikon oma rääväsuinen sankari, aikoo tehdä sen nyt lopullisesti selväksi: ”Epäammattilaispainija” on enää vain ironinen lempinimi, jolla voi hämätä luulijat kumoon. Faktat kertovatkin tarinaa raudanlujasta professionaalista, sillä SISU8-turnaus on tähän asti ollut Luupäälle menestys ja syyskuinen neljän suora -ottelu ampaisi hänet kertaheitolla FCF-mestaruuden ykköshaastajaksi.

Lähes vuosikymmenen mittainen matka on tuonut näin pitkälle ja ylintä tasoa on jo kolkuteltu tarpeeksi – nyt potkaistaan ovesta sisään niin v***n lujaa!

Vastassa mestari King Kong Karhula

Mestari Juhana ”King Kong” Karhulalle erään Luupään tuhkimotarina on silkka rasite. Yksi villikortti pakassa, joka ei saisi nyt hajota.

Hänen omassa narratiivissaan edessä siintää jälleen kunniapaikka Talvisodan pääottelussa alle kahden kuukauden päästä. Mikä olisikaan nöyryyttävämpää kuin menettää vaalittu ja etuoikeutettu asemansa juuri ennen vuoden suurinta tapahtumaa?

Karhula jaksaa muistuttaa, että on uransa aikana nähnyt kaikenlaisten hiipparien tulevan ja menevän, ja ehkä hän toivoo nyt tekevän omaleimaisesta vastustajastaan uuden esimerkin.

Uskoa saattaa, että Karhula pitää kynsin ja hampain kiinni mestaruudestaan, valta-asemastaan ja maineestaan suomipainin absoluuttisena legendana.

Kuka tietää miten paljon kotikenttäetu lopulta vaikuttaa, mutta selvää on, ettei suosio ole todellakaan mestari Karhulan puolella. Lähteekö Jake voittojuhliin Turun yöhön, vai jääkö kaiken jälkeen vain, noh, luu käteen?

Emotion Zine paikalla

Zinemme toimitus raportoi paikalta kaiken toiminnan keskipisteestä, koko Suomen showpainiskeneä sykähdyttävästä hetkestä, kun mestaruudesta käydään raakaa mutta epärehellistä taistoa.

Seuraa virtaamme ja saat ensikäden tietoa tapahtumasta ja tunnelmista – niin kulissien edestä kuin takaa.

Turun Club Utopia lauantaina 13.11

Hilaa maallinen ruhosi Turun Club Utopiaan 13. marraskuuta niin tiedät! Liput (15 €) löydät osoitteesta wrestling.fi.

Lähde FCF Wrestling – Lainattu FCF:n someartikkelista

spot_img