Lähetä ystävänpäivän tervehdys Musiikkitalon suurelle mediaseinälle

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Tervehdys ystävälle, rakkaudentunnustus tai treffikutsu kaupungin näkyvimmälle paikalle? Ystävänpäivänä se onnistuu, kun Musiikkitalo näyttää kaupunkilaisten viestejä mediaseinällään.

“Musiikkitalo on edelleen suljettuna koronarajoitusten takia, mutta haluamme näin tuoda ilon läikähdyksiä ja positiivisia, unohtumattomia elämyksiä kaupunkilaisten arkeen,“

Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso kertoo.
Lähetä ystävänpäivän viesti seinälle
Lähetä ystävänpäivätervehdyksesi 9.2.2022 mennessä.

Ystävänpäivätervehdyksiä voi lähettää Musiikkitalolle verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta 9.2.2022 saakka.

Musiikkitalo järjestää ystävänpäiväksi tempauksen, jossa jokaisella on mahdollisuus saada oma ystävänpäivätervehdyksensä Musiikkitalon mediaseinälle. Tempaukseen voi osallistua lähettämällä oman tervehdyksensä sekä mahdollisen kuvan Musiikkitalon verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. Parhaimmat viestit näytetään Musiikkitalon mediaseinällä ystävänpäivänä 14.2.

Musiikkitalon mediaseinä on kooltaan suuri, 13 x 13,5 metriä ja se sijaitsee Musiikkitalon Kansalaistorin puoleisen sisäänkäynnin yläpuolella, joten tervehdyksillä tulee taatusti olemaan näkyvyyttä. Tervehdykset näkyvät mediaseinän muun sisällön joukossa koko ystävänpäivän ajan.

Koska kaikkia kansalaisten viestejä ei ehditä yhden päivän aikana näyttää, Musiikkitalo valitsee mediaseinällä näytettäviksi tervehdyksistä kekseliäimmät, tunteikkaimmat, hauskimmat tai muulla tavalla parhaimmat.

Lähetä viestisi matkaan täällä.

Lähde Musiikkitalo

spot_img