Lähetä ystävänpäivän tervehdys Musiikkitalon suurelle mediaseinälle

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

POJAT: Nämä ajat (Hiljaiset Levyt HIKI-079) LP, 2023

Pojat oli omasta mielestäni paras Suomen ns. ramopunkbändeistä ilmestyttyään kuvioihin joskus vuonna 1990. Tekstit olivat nokkelia ja sävellykset tarttuvia ja vieraatkin palat yleensä suomennettu Ramoilta tai Boysilta. Omistan 2 ekaa LP:tä ja Pasi Virtanen -sinkun, mutta sitten kiinnostus vähän lopahti; mielestäni biisien taso laski tai se muuttui kertaamiseksi. Silloin tällöin keikalla nähdessäni oli kyllä kivaa ja viimeisin hankintani on Palaa-cd vuodelta 2003, jossa on loistava Mä uskon meihin -biisi.

The Blassics uskoo 10 vuoden jälkeen yhä käsityöläisyyteen

Kotimaisen afrofunkin ja -jazzin ylpeys juhlistaa uudella kokoelmalla Sounding Times studionsa ja levymerkkinsä monivivahteista taivalta.

Hellsinki Metal Festival

11-12.8.2023 Nordis Antti Sorsa Kim Strömsholm Uudet metallifestivaalit ovat aina tervetulleita, varsinkin...

The Protex -bändikatsaus

Protex on näitä alkuajan punkbändejä Pohjois-Irlannin Belfastista ja perustettiin vuonna 1978.

Jaa somessa

Tervehdys ystävälle, rakkaudentunnustus tai treffikutsu kaupungin näkyvimmälle paikalle? Ystävänpäivänä se onnistuu, kun Musiikkitalo näyttää kaupunkilaisten viestejä mediaseinällään.

“Musiikkitalo on edelleen suljettuna koronarajoitusten takia, mutta haluamme näin tuoda ilon läikähdyksiä ja positiivisia, unohtumattomia elämyksiä kaupunkilaisten arkeen,“

Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso kertoo.
Lähetä ystävänpäivän viesti seinälle
Lähetä ystävänpäivätervehdyksesi 9.2.2022 mennessä.

Ystävänpäivätervehdyksiä voi lähettää Musiikkitalolle verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta 9.2.2022 saakka.

Musiikkitalo järjestää ystävänpäiväksi tempauksen, jossa jokaisella on mahdollisuus saada oma ystävänpäivätervehdyksensä Musiikkitalon mediaseinälle. Tempaukseen voi osallistua lähettämällä oman tervehdyksensä sekä mahdollisen kuvan Musiikkitalon verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. Parhaimmat viestit näytetään Musiikkitalon mediaseinällä ystävänpäivänä 14.2.

Musiikkitalon mediaseinä on kooltaan suuri, 13 x 13,5 metriä ja se sijaitsee Musiikkitalon Kansalaistorin puoleisen sisäänkäynnin yläpuolella, joten tervehdyksillä tulee taatusti olemaan näkyvyyttä. Tervehdykset näkyvät mediaseinän muun sisällön joukossa koko ystävänpäivän ajan.

Koska kaikkia kansalaisten viestejä ei ehditä yhden päivän aikana näyttää, Musiikkitalo valitsee mediaseinällä näytettäviksi tervehdyksistä kekseliäimmät, tunteikkaimmat, hauskimmat tai muulla tavalla parhaimmat.

Lähetä viestisi matkaan täällä.

Lähde Musiikkitalo

spot_img