Suosittu “Estradi on teidän” järjestetään Musiikkitalossa jälleen talvilomaviikolla

Aiheeseen liittyvää

Linnanniemestä tulee Turun ensimmäinen taidekaupunginosa

Taideohjelman laatii julkiseen taiteeseen ja rakennetun ympäristön taidekoordinaatioon erikoistunut konsulttiyhtiö Frei Zimmer.

Kiihkeä tietokirja kertoo eurooppalaisista jalkapalloheimoista

Mitä jalkapalloseuran kannattaminen merkitsee? Yksitoista legendaarista otteluparia avaa näkymän Euroopan historiaan ja risteäviin identiteetteihin.

Kirjailijaliiton 10 000 euron arvoiset palkinnot jaettu

Kirjailijaliiton tunnustuspalkinto myönnetään kirjailija Maarit Verroselle ja lasten- ja nuortenkirjallisuuden Tirlittan-palkinto kirjailija Harri István Mäelle.

Boreal Nuance: Northern Crown julkaistaan 20.5.2022 – maailman muuttuessa kappale sai uuden merkityksen

Ajoittain grungehtava mutta aina melodinen jyväskyläläisbändi äänitti kappaleen hyvissä ajoin. 

Antti Auvisesta Teoston hallituksen uusi puheenjohtaja

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen.

Jaa somessa

Ota Musiikkitalon estradi haltuun! Viime keväänä hurmannut tapahtuma järjestetään uudelleen tänä vuonna talvilomaviikolla 21.–26.2., jolloin kuka vain voi olla 45 minuutin ajan tähtisolisti ja kokea Musiikkitalon akustiikan esiintyjän näkökulmasta.

Viime vuonna estradilla kuultiin kavalkadi huikeita esityksiä sisältäen muun muassa ilmakitaransoittoa, räppiä, klassisen musiikin hittejä ja nähtiinpä lavalla myös kosinta.

“Viime vuonna salissa koettiin todella kauniita, korkeatasoisia, riemastuttavia ja humoristisiakin esityksiä sekä suuria tunteita. Päivät olivat mieliinpainuvia niin kaikille esiintyjille kuin Musiikkitalon henkilökunnallekin. ‘Estradi on teidän’ oli myös erittäin suosittu tempaus, jonka liput myytiin loppuun nopeasti. Siksi haluamme nyt tarjota saman upean tilaisuuden uudelleen”,

kertoo Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso.

Tänä vuonna Konserttisalissa voi esiintyä hieman edellisvuotta isommalla kokoonpanolla tai ottaa mukaan aiempaa isomman yleisön, sillä yhdellä lipulla saliin pääsee 1–6 henkilöä 45 minuutiksi. Estradi on teidän -lippu maksaa 220 € (+ tilaus- ja toimitusmaksut), ja ne tulevat myyntiin maanantaina 24.1. klo 9 Ticketmasterissa. Aikoja on tarjolla tasatunnein maanantaista lauantaihin klo 10–20.

Konserttisali on tapahtumapäivinä valaistu, ja lavalla on Musiikkitalon Steinway-flyygeli. Halutessaan mukanaan voi tuoda myös oman soittimensa.

Tärkeimmät turvatoimet ja ohjeet:

  • Yhdellä lipulla (alk. 220 €) saliin pääsee 1–6 henkilöä. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään koronapassia. Talossa on noudatettava turvavälejä ja muita hygieniaohjeita.
  • Kaikissa siirtymissä on käytettävä kasvomaskia. On ehdottoman tärkeää, että Musiikkitaloon tullaan täysin terveenä.
  • Vuokra-aika on yhteensä 45 minuuttia, johon kuuluvat käsipesut ja kulku talossa.
  • Kaikki pinnat (ovenkahvat, flyygeli ym.) desinfioidaan huolellisesti jokaisen kävijän välissä.
  • Saliin ei saa tuoda ruokaa eikä juomaa.
  • Lavamestarimme ohjeistaa paikan päällä flyygelin turvallisesta käytöstä. Mukana saa tuoda sellaisen oman soittimen, jonka pystyy yksin kantamaan.

Lähde Musiikkitalo

spot_img