PETRI LAHTI: Houlama! Hurriganes päivä päivältä 1971-1984 (Readme.fi) 2023

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Mirjam Helin -laulukilpailu kutkuttaa yleisön laulunhalua – juontajana Maria Ylipää

Mirjam Helin -laulukilpailu kutsuu yleisöä nauttimaan klassisen musiikin lahjakkuuksista ja yhteisöllisistä lauluilloista.

Omri Boehmin puhe Euroopalle avasi Wienin kulttuurifestivaalin

Filosofi Omri Boehm puhui Euroopalle Wienin Juutalaisaukiolla, vaatien Eurooppaa kohtaamaan historiansa ja ylläpitämään ihanteitaan.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Taco Bell ja Weekend Festival sytyttävät nuorten artistien tähdet

Taco Bell ja Weekend Festival järjestävät DJ-kilpailun, joka tarjoaa nuorille artisteille ponnahduslaudan uralla eteenpäin.

Jaa somessa

Niin, että vieläkö jaksaisi yhden Hurriganes-kirjan? Aika monta näitä on tullut luettua ja vielä tyypeistä erikseen opuksia. Viimeksi taisi olla se vuonna 2020 ilmestynyt kirja, missä käydään LP:t tarkasti läpi. Ja miksei näitä lukisi, yhtä harmitonta viihdettä tämä on kuin yhtyeen musakin (onneksi tosin tätä ei ole kirjoitettu millään Remu-englannilla, itse asiassa Remusta kirjoitetut ovatkin olleet kaikkein mielenkiinnottomia, jopa Ile Kallion kirja oli parempaa luettavaa, vaikka pidänkin herraa aika värittömänä verrattuna Cisseen ja Albertiin ja tietty myös Remuun).

No siis jälleen kerran kun näitä kirjoja, joita on tehty aiheista monia tämän lisäksi tulee mieleen Irwin, josta kyllä ihmettelen, miten joku edes jaksaa hänestä enää kirjoittaa, silti se uusi kirjakin on varauksessa, täytyy todeta, ettei tässä mitään uutta ole, tai ei ainakaan mitään mielenkiintoista, mutta eipä sellaista enää voi odottaakaan, ja aika nopeasti tämä unohtuukin, mutta olihan se ihan kivaa moinenkin lukea.

Jos nyt jostain syystä vielä löytyy ihmisiä, jotka eivät bändistä mitään tiedä, niin sittenhän tämä on aivan eri asia. Sitten onkin vuorossa Ali Alikosken kirja, kyse on kyllä näihin yleensä luettuihin verrattaessa lähes lehtisestä, mutta vaihteeksi niin. Lyhythän tämäkin lätinä on, mutta enpä nyt keksi muutakaan. Ihan ok siis!

V. Vahtera

spot_img