Ratina oli päätös – Pate Mustajärven viimeinen kesä Popedassa muuttuu muistoiksi

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Omri Boehmin puhe Euroopalle avasi Wienin kulttuurifestivaalin

Filosofi Omri Boehm puhui Euroopalle Wienin Juutalaisaukiolla, vaatien Eurooppaa kohtaamaan historiansa ja ylläpitämään ihanteitaan.

Carolyn Carlsonin uusi soolo Tero Saariselle – ensiesitys Italiassa

Merkittävä tanssivaikuttaja Carolyn Carlson luo uuden teoksen Tero Saariselle, ensi-ilta Italiassa heinäkuussa.

Uusi kirja korostaa johtajuuden uudistamisen tärkeyttä

Juha Koskinen esittelee uudessa kirjassaan 'Strateginen oppiminen – Johtajuuden uudistaja', kuinka johtajuus vaatii uudistumista ja mitä se voisi tarkoittaa käytännössä.

Vitsipitsan tuore täytös: Toimistopojat räjäyttävät naurun kuplat!

Toimistopojat kuorruttaa Vitsipitsa-sarjan uusimmalla humoristisella herkkupalallaan!

Jaa somessa

Pate Mustajärven viimeinen kesä Popedan keulakuvana ikuistuu uunituoreeseen kirjaan sekä hänen uuteen soolomateriaaliinsa.

Ratinaan sen päätti – 46 vuotta Popedaa -teos tarjoaa katsauksen Pate Mustajärven viimeiseen kesään mitä legendaariseen yhtyeeseen tulee. Kirjan lisäksi Mustajärven faneja hemmotellaan uudella musiikilla.

Popeda-yhtyeen viimeisen esiintymisen jälkeen Pate Mustajärvi on siirtänyt fokuksensa soolouraansa. Mustajärven uusi single ’Hei äijä’ julkaistiin kuukausi historiallisen Ratinan stadionin konsertin jälkeen. Kirja kertoo tuosta mieleenpainuvasta viimeisestä Popeda-kesästä.

’Ratinaan se päätti – 46 vuotta Popedaa’ koostuu Mustajärven omista päiväkirjamerkinnöistä ja pohdinnoistaan. Kirja valaisee lukijalleen sitä henkilökohtaista polkua, joka vei Mustajärven uralle uusille urille.

Mustajärvi miettii haastavasti: ’Ilman Popedaa ei olisi minua, mutta ilman soolouraani Popedan tarina olisi päättynyt jo ajat sitten.’ Tarina on täynnä tunteiden purkauksia ja syväluotaavia pohdintoja muusikon pitkältä taipaleelta.

Kirjan julkinen lanseeraus tapahtuu Tampereen TTT-Klubilla järjestettävällä loppuunmyydyllä keikalla, ja teos on saatavana myös äänikirjana, lukijanaan Mustajärvi itse.

Lähde Docendo

spot_img