Aalto-yliopiston opiskelijoiden töitä laajasti esillä Budapestin muotoilunäyttelyssä

Aiheeseen liittyvää

Aikamatka suoraan 80-luvulle, Metal Force – Forget Your Dream

Pietarsaarelaisen suomihevin pioneeriorkesteri Metal Forcen vuonna 1987 äänitetty demokasetti...

Viikon Kovin Biisi: VKB 03/25

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Orphan bändin debyyttialbumi Hard On For Chaos ulkona nyt

The Orphanin debyytti-albumi Hard On For Chaos on Pohjoisen...

PETRI LAHTI: The Rolling Stones – 60 vuotta Rollareita (Readme.fi) 2024

Tämä Rollari-kirja keskittyy yhtyeen keikkoihin Suomessa ja mitä täällä heistä kirjoitettiin. Kun ottaa huomioon, että bändi oli Suomessa ensi kerran jo 1965 ja millainen tämä maa on ollut vielä 80-luvullakin, niin tottakai huvittavia tapauksia mukana on.

Dharma Guns sukeltaa painajaisiin uudella Twin Peaks -henkisellä singlellään

Skandinavian action rock -bändi Dharma Guns on julkaissut uuden singlen The Vipers....

Jaa somessa

Budapestissa järjestetään loka-marraskuussa Design Without Borders -näyttely, jossa on esillä yhteensä 214 taiteilijan teoksia 24 maasta. Joukossa on myös laaja valikoima Aalto-yliopiston muotoilu- ja arkkitehtialan opiskelijoiden töitä.

-maija-fagerlund-muotoiluosasto-biocolour changing seasons

Tämänvuotisen näyttelyn painopiste on suomalaisessa muotoilussa. Teosten valikoima tarjoaa kattavan kuvan suomalaisen muotoilun kansainvälisestä asemasta sekä suomalaisen muotoiluopetuksen painotuksista erityisesti kestävän kehityksen, avoimuuden ja luovuuden saralla.

Monet näyttelyn taiteilijoista käsittelevät töissään ajankohtaisia sosiaalisia ja ekologisia aiheita, kuten kestävyyttä tai sosiaalista vastuuta. Sarjavalmisteisten töiden ohella esillä on myös yksittäisiä huonekaluja ja asusteita, prototyyppejä sekä kokeellisia töitä.

Design Without Borders -näyttely järjestetään nyt 18. kertaa. Vuosien saatossa tapahtuma on laajentunut yhdeksi alueen merkittävimmistä muotoilun ja taiteen tapahtumista. Tapahtuman nimi kuvastaa sen kansainvälisyyttä, alueellista vuoropuhelua, eurooppalaista yhtenäisyyttä ja eri taiteen muotojen vaikutusta toisiinsa.

Suomen Unkarin-instituutti FinnAgora tukee tämänvuotisen näyttelyn toteutusta. Näyttelyn kuraattorit ovat vaatesuunnittelija Szilvia Szigeti sekä sisustussuunnittelija Tamás Radnóti.

Lähde FinnAgora

spot_img