Tittamari Marttisen nuortenromaani sukeltaa nuorten rakkauselämään

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

POJAT: Nämä ajat (Hiljaiset Levyt HIKI-079) LP, 2023

Pojat oli omasta mielestäni paras Suomen ns. ramopunkbändeistä ilmestyttyään kuvioihin joskus vuonna 1990. Tekstit olivat nokkelia ja sävellykset tarttuvia ja vieraatkin palat yleensä suomennettu Ramoilta tai Boysilta. Omistan 2 ekaa LP:tä ja Pasi Virtanen -sinkun, mutta sitten kiinnostus vähän lopahti; mielestäni biisien taso laski tai se muuttui kertaamiseksi. Silloin tällöin keikalla nähdessäni oli kyllä kivaa ja viimeisin hankintani on Palaa-cd vuodelta 2003, jossa on loistava Mä uskon meihin -biisi.

The Blassics uskoo 10 vuoden jälkeen yhä käsityöläisyyteen

Kotimaisen afrofunkin ja -jazzin ylpeys juhlistaa uudella kokoelmalla Sounding Times studionsa ja levymerkkinsä monivivahteista taivalta.

Hellsinki Metal Festival

11-12.8.2023 Nordis Antti Sorsa Kim Strömsholm Uudet metallifestivaalit ovat aina tervetulleita, varsinkin...

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Jaa somessa

Tittamari Marttisen Sarjarakastuja aloittaa uuden nuorille suunnatun romaanisarjan

Nuoren naisen elämää ja seurustelua seuraavassa romaanissa pohditaan muun muassa ihastumista ja rakastumista – voiko ihminen ihastua useaan ihmiseen yhtä aikaa? Saako parhaan ystävän ihastukseen rakastua? Sarjarakastuja julkaistaan samaan aikaan myös selkokielellä.

Tittamari Marttinen
 kansi: Tittamari Marttinen, Sarjarakastuja (Avain)

Melina opiskelee psykologiaa, käy töissä kahvilassa ja viettää vapaa-aikaa kavereidensa kanssa. Toisena päivänä hän kaipaa seurustelukumppania, sitten taas vannoo sinkkuelämän nimeen.

Deittailusta hän kerää surkuhupaisia kokemuksia. Jokin rakastetun etsinnässä tökkii. Kun Ilona pyytää Melinaa lähtemään puolestaan Ylläkselle viikonlopun viettoon ja ottamaan selvää kiinnostavasta Mirosta, Melina tekee työtä käskettyä – ja hullaantuu Miroon.

Mutta miten vaimentaa tunteet?

FM Tittamari Marttinen tunnetaan lasten- ja nuortenkirjoistaan. Hän kirjoittaa muun muassa runoja, lastenromaaneja, kuvakirjoja ja nuortenromaaneja. Lisäksi hän on suomentanut kymmeniä lastenkirjoja.

teos: Sarjarakastuja
kirjailija: Tittamari Marttinen

kustantaja: Avain
ISBN: 9789523043831
sivuja: 224
ilmestymispäivä: 22.8.2022

Lähde Avain

spot_img