Visuaalisen taiteen kehityshanke Vauhdittamo aloittaa Vaasassa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Suomen Kulttuurirahaston visuaaliseen taiteeseen keskittyvä Vauhdittamo-hanke starttaa Vaasassa sparraten pohjalaisia taiteilijoita ja tarjoten yleisöluentoja.

Suomen Kulttuurirahaston uusi Vauhdittamo-hanke käynnistyy Vaasassa, tuoden esille pohjalaisia taiteilijoita ja visuaalista taidetta. Hankkeen avaus Vaasassa tapahtuu 23. toukokuuta.

Vauhdittamo järjestää avoimia yleisöluentoja taiteen kuratoinnista muun muassa yhteistyössä Kuntsin modernin taiteen museon kanssa. Yksi puhujista on kuvataiteilija Petri Ala-Maunus.

Ala-Maunus on tunnettu luontokokemuksia välittävistä teoksistaan ja yhteistyöstä kuraattori Maaria Salon kanssa. Maaria Salo vaikuttaa Vaasan museoiden näyttelypäälikkönä, ja hänellä on kokemusta merkittävistä näyttelyistä.

Lisäksi Vauhdittamo järjestää taiteilijoille Mestarikurssin, joka keskittyy ammatillisen osaamisen ja työssä jaksamisen tukemiseen. Kurssille on valittu alueen taiteilijoita ja se alkaa Vaasassa kesällä 23.5.

Kesäkuussa Vauhdittamo järjestää Kokkolassa tapahtuman, jossa aiheena ovat taiteilijoiden verkostot ja Elina Förstin näyttely. Elokuussa Vauhdittamo on osana Wasa Future Festivalia, tarjoten luennon tekoälytaiteesta kuvataiteilija Jukka Hautamäen toimiessa puhujana.

Lähde Vaasan kaupunki – Vasa stad

spot_img