Arvostelussa: Colony Collapse Disorder – The Scientic Method

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Palkittu LANU!-kirjallisuusfestivaali juhlistaa kirjallisuutta myös liveyleisön edessä

LANU!-kirjallisuusfestivaali yhdistää virtuaalisen sekä livetapahtuman, keskittyen itseilmaisuun ja nuorten kirjallisuuteen.

Jaa somessa

Colony Collapse Disorder on Brien Hindmanin ja Philipp Münchin kolmas sähköhyökkäys, josta nitoutuu hienovaraisesti niin 80-luvun koulukunnan viitteitä kuin nykyajan terävää kylmää rytmiikkaa.

Colony Collapse Disorder

Tuotanto-osaaminen on kohdillaan, sillä onhan puikoissa – dark electron vanhoille ystäville tutuksi tullut – Philipp Münch, joka muistetaan sellaisista projeketista kuten Synapscape ja The Rorschach Garden.

Osittain voisi sanoa, että liikutaan välillä jopa Einstürzende Neubautenin viivoittamalla tiellä, mutta The Scientic Method -levy on kokonaisuudessaan aivan eri maastoa omilla monimutkaisilla epämääräisillä rytmeillään ja synkähköillä lyriikoillaan.

Luvassa on paljon peräkkäistä toistumista eri sävelkorkeudella, ihan kuin osa DNA-kaksoiskierteestä, joka koostuu kahdesta toisiinsa kiinnittyneestä juosteesta: Brien Hindmanin ja Philipp Münchin symbioottisesta audioluonnoksesta.

The Scientic Method ei ehkä ole kokonaan uudenlaisen ajattelutavan synty, mutta ainakin se tuo uuden tavan nähdä maailmaa, kuuntelemalla, ja kehittyy lineaarisesti ja kumuloituvasti kohti absoluuttista totuutta.

– K. Strömsholm

spot_img