Vuoden Musiikkioivallus -palkinto taas syksyllä jaossa

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: Vuo Records

Jukka Hänninen alias TM Shuffle isännöi dubtechnoon ja deep houseen erikoistunutta vinyylilafkaa Vuo Recordsia. Juteltiin vähän levymerkin tämän hetken tunnelmista.

Grant Cardone – ”The 10X Rule” – Tee kaikki kymmenkertaisesti

Kun kirja alkaa useiden sivujen tykityksellä siitä, kuinka sen idea potkii persiille ja tulee mullistamaan elämäsi, olisin jo voinut lopettaa lukemisen. Mutta koska tapanani ei ole tyrmätä taideteoksia kokematta niitä kokonaisuudessaan, kahlasin eteenpäin, ja voi juku, sitten alkoi tapahtua.

Sähköistynyt K3-yhtye herää ja julkaisee digisinkun

Rock- ja heavypiireissä pitkään vaikuttaneen laulaja-biisintekijä Kari Pikkujämsän kipparoimaK3-yhtye...

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Collection Kakkonen kehittää: ryijyt keramiikan ja lasin rinnalla vuoden 2024 loppuun mennessä

EMMA esittelee Collection Kakkosen näytteilleasettamisen muutoksia, jotka tuovat esiin suomalaisen taiteen upeimmat tekstuurit ja värit.

Jaa somessa

Syyskuussa jaetaan jälleen Vuoden Musiikkioivallus -palkinto, joka kunnioittaa suomalaista audiovisuaalista tuotantoa fiksun musiikin käytön ansiosta.

Syyskuussa järjestetään taas kerran Vuoden Musiikkioivallus -palkintogaala, jossa palkitaan suomalainen audiovisuaalisen alan teos – elokuva tai tv-sarja – joka on käyttänyt musiikkia uudella, kekseliäällä tavalla.

Yhteistyössä Gramexin ja Teoston kanssa käynnistettiin AV Music -palvelu, joka helpottaa audiovisuaalisten sisältöjen tekijöiden musikaalisia oikeuksia. Tämä palvelu on merkittävä osa GT Musiikkilupien tarjoamaa.

’Viime vuonna näimme monipuolisia hakemuksia, ja toivomme yhtä suurta kiinnostusta tänäkin vuonna,’ toteaa Lauri Ogawa, GT Musiikkilupien toimitusjohtaja. ’Oivaltava musiikin käyttö ansaitsee huomionnimme, heijastaen sen olennaisuutta tunnetilojen ja ilmapiirin rakennuspalikaksi.’

Voittaja valitaan useiden kotimaisten tuotantoyhtiöiden ehdottamista teoksista – pois lukien musiikkiohjelmat – ja palkintona on 1000 euron arvoinen musiikkielämyslahjakortti.

Tuomaristoon kuuluu alan asiantuntijoita, kuten Sibelius-Akatemian Kaarina Kilpiö ja Music Supervisor Leo Niemi. Päätöksen tekee riippumaton raati, ja palkinto luovutetaan 6.9. Screen Helsinki -tapahtuman iltagaalassa.

Lähde Gramex

spot_img